Modalitati de a-l intalni pe Mr. Right

Modalitati de a-l intalni pe Mr. Right

aAproape trei sferturi din relatiile in care am fost implicate au fost doar de complezenta. Nu vrem sa fim singure, nu vrem sa ranim sentimentele cuiva sau credem ca o sa ne indragostim pe parcurs. In cele mai multe cazuri, lucrurile esueaza lamentabil. Ce-i de facut? Gaseste-l pe EL. Iata cum:

Cel mai drag episod din “Sex and the City” pentru mine e cel in care Charlotte (putin ametita) tipa exesperata “Merg la intalniri de cand aveam 15 ani. Unde e EL???”.

Recunoaste ca si tu te-ai intrebat unde e barbatul la care ai visat si pe care tot incerci sa il gasesti de vreun deceniu (asta daca nu ai trecut deja de 20 si ceva de anisori).

Nu stiu clar unde e barbatul ideal pentru tine, daca e sa ma gandesc nici al meu nu stiu unde se ascunde, insa cu siguranta am putea sa il cautam in locatii mult mai potrivite decat cele pe care le frecventam acum.

Am facut un scurt sondaj si am aflat pe unde am putea intalni barbatii care ne-ar putea atrage atentia. Daca tot e vara si e asa de frumos afara eu zic sa incerci putin si sugestiile noastre. Ne spui apoi (pe forum) cum au iesit lucrurile.

1. Cumparaturi serioase
In mall-urile patriei isi duc viata multe tipuri de barbati, dar am impresia ca nici unul nu e pe placul tau. Si atunci de ce nu dai o raita prin magazinele mai ascunsem privirii, prin second hand-urile mai de doamne ajuta sau atelierele din centrul vechi?

Chiar daca nu il gasesti pe barbatul visurilor tale, macar vei capata cateva piese vestimentare inedite. Eu zic ca merita.

2. Activitati caritabile
Unele dintre cele mai potrivite momente pentru a intalni pe cineva cu adevarat special sunt evenimentele caritabile. Pe langa persoanele care au venit doar pentru masa, cu siguranta vei gasi si pe cineva care s-a implicat cu adevarat in campania de intrajutorare.

Sincer, ce poate fi mai cool decat un barbat frumos si cu personalitate?

3. Voluntariat
Ca si evenimentele caritabile, stagiile de voluntariat iti vor da posibilitatea de a cunoste persoane cu totul deosebite.

Daca alegi sa pleci in Africa poti sa lucrezi personal cu printul Harrya al Marii Britanii sau printii Andrea si Pierre Casiraghi, mostenitori ai principatului Monoco.

4. Un hobby nou
Nu, vanatoarea de barbati speciali nu se pune! Insa poti sa gasesti un hobby nou care sa te aduca in preajma unor persoane care ar putea intra in tipologia barbatului ideal.

Iti sugerez echitatia si kartingul, ambele practicabile si in bazele sportive de la noi. In plus, daca mai ai cateva zile de vacanta, poti sa incerci cateva piste/curse cu obstacole din strainatate. Asta daca vrei sa intalnesti pe cineva de alta nationalitate, desigur.

5. Dating online
Nu te costa nimic (daca nu iti faci cont platit) si poti cunoaste persoane mult prea ocupate sau timide. Cine stie cum dai de EL, asa ca nu poti exclude nici aceasta posibilitate!

Leave a Reply