Mesaje si sms-uri de Sf. Mihail si Gavril – Urari si felicitari pentru sarbatoriti

Mesaje si sms-uri de Sf. Mihail si Gavril – Urari si felicitari pentru sarbatoriti

Mesaje si sms-uri de Sf. Mihail si Gavril – Urari si felicitari pentru sarbatoriti

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si dreptatii sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

Buna dimineata si la multi ani !Sper ca am intrat in topul celor mai matinali prieteni care ti-au urat la multi ani de Sfintii Mihail si Gavril..nu?

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede,m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine Mihaela. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

La multi ani, plini de fericire si de impliniri draga Mihai! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La multi ani!

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Leave a Reply