Mesaje frumoase – Mesaje de dragoste – Mesaje “Te iubesc”

Mesaje frumoase – Mesaje de dragoste – Mesaje “Te iubesc”

Cele mai frumoase sms-uri de dragoste – Mesaje “Te iubesc”

-As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.

-Tu esti raza de soare ce-mi incalzeste diminetile si steaua ce-mi vegheaza noptile de-a pururi. Te iubesc!

-Tu de vei iubi pe altul ..eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

-Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine ..dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…

-Fluturii traiesc doar o zi pe pamant. As vrea sa ma fi nascut fluture sa petrec aceea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor si sa ma inalt la cer, sa le spun si celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul, in baratele tale.

-Am o veste foarte proasta pentru tine. Nu am vrut sa-ti spun pentru ca stiu cum e. O sa suferi si o sa te afecteze foarte mult. Dar m-am gandit ca ar fi bine sa afli de la mine decat de la altcineva. Nici eu nu stiu ce sa fac, sa iti spun sa nu-ti spun? In orice caz e foarte grav! Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat. Totusi odata si odata tot o sa afli adevarul. Nu o sa te mai tin in suspans si o sa-ti zic: Te iubesc!

-Daca cineva iti spune ca te iubeste, tu sa-i spui ca minte, deoarece dragostea nu se spune ci se simte.

– Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

– Soarele nu ar fi portocaliu,marea nu ar fi albastra,eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu.

– Ochii tai m-au fermecat, cand la tine m-am uitat, dar privirea de la tine, mi-a ramas o amintire.

– A iubi iubirea, A iubi curat, A te iubi pe tine, Zau nu e pacat.

– Cand soarele si luna se vor intuneca, atunci, si nici atunci, te rog nu ma uita.

– Pasarile canta, florile-n floresc, toate ma indeamna, ca sa te iubesc.

-Zile in sir m-am tot gandit ce cuvant ar fi mai potrivit sa-ti spun.Ca o dulce ameteala ma cuprinde atunci cand ma gandesc la tine.Si acum ma pierd.Nu vreau, nu pot sa mai gandesc.Pur si simplu te iubesc si alte cuvinte nu gasesc.

-Buna dimineata iubitule! Iti multumesc ca de 20 de ani, cind ma trezesc dimineata te am linga mine si-mi zimbesti. Zimbetul tau este ca roua diminetii pe florile gradinii. Mi-ai oferit tot ce-si poate dori o femeie si pentru asta-ti multumesc. Iti multumesc pentru ca ma cunosti atit de bine incat de multe ori cuvintele nu-si mai au rostul. Intr-adevar intelegerea nu consta in a te uita unul la celalat ci a privi amandoi in aceeasi directie. De 20 de ani noi privim in aceeasi directie si Dumnezeu mi-e martor ca imi doresc sa mai treaca inca de 2 ori pe atit. Te iubesc cum ziua iubeste soarele si noaptea luna. Iti multumesc pentru ca EXISTI!

– Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa,m-as apleca asupra umarului tau,te-as strange in brate si as spune “uite asta”.

– Tu esti visul meu, unicul meu vis. Si as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii, sa te strang asa de tare in brate, incat tu si eu sa devenim o singura persoana.

Leave a Reply