Atentie! Sms-uri fierbinti – Mesaje “erotice”

Atentie! Sms-uri fierbinti – Mesaje “erotice”

Mesaje fierbinti – Mesaje erotice – Mesaje pentru persoana iubita

Te voi iubi neconditionat, iti voi fi mama, sora si iubita, dormitorul nostru va fi mereu o sursa de placere si de noutate. Atentie, sunt o femeie complexa si uneori alunecoasa sau imprevizibila, asa ca trebuie sa imi simti mereu starile de spirit, sa ma intuiesti. Devin rece, daca nu mai esti pe aceeasi lungime de unda cu mine. In dormitor iti pot fi sclava si stapana, iar atmosfera trebuie sa fie intima si romantica.

Esti un fulg venit de sus, te-am privit fermecat din prima clipa si tu mi-ai cazut pe buze si te-ai topit toata, si cu timpul ai inceput sa cobori… cand gatul meu era infierbantat si-ai vrut sa-l racoresti, dar nu te-ai putut oprii acolo si mi-ai ajuns pe piept si bineinteles te-ai evaporat instantaneu…

Nu vreau sa simti durerea ce soarele o varsa pe tarmul dezgolit de marea in reflux, nu vreau sa esuezi pe-o insula pustie cu pietre dogorite lipsite de verdeata. Vreau ca placere vulcanica ce erupe din mine sa iti cuprinda trupul incins in patima iubirii.

Te iubesc non-stop si nu zic niciodata “piua” pentru ca nici pe tine nu te dor picioarele sa alergi prin mintea mea toata ziua!

Sms-uri erotice/fierbinti

Inima mea mai bubuie si acum in ritmul fierbinte cu care s-a miscat trupul tau aseara…

Daca ti-a placut sarutul meu vino si astazi si-ai sa-l primesti oriunde vrei.

Inima mea tocmai te-a desemnat cel mai sexi baiat (cea mai sexi fata), vino sa iti ridici premiul…

Stiu ca azinoapte m-ai lasat sa gust din toate pe saturate dar cred ca tocmai de aceea acum sunt mai flamand/a ca niciodata… te mai vreaaaauuuu!!!

Ard de dorul tau… ai cu ce sa ma stingi?

Sms dupa primul sarut: Am gustat aseara cel mai dulce lucru lucru din viata mea si mai vreaaaauuu!!

Trupul tau ma face sa visez insule pustii… pustii doar pentru noi doi… si fanteziile noastre devenite realitate.

As vrea… as vrea sa te prinda ploaia fara umbrela, as vrea… sa te prinda vantul in fustita larga, as vrea… as vrea sa ma abat asupra ta mai rau ca toate urgiile naturii… sunt sigur ca te-ai simtii minunat!

Nu mai cred ca esti un inger dupa ce mi-ai facut azi noapte… esti ceva si mai frumos :))

Te invit la o inghetata… pe care poti sa o lingi de pe burtica mea, si un suc… sa-l bei picatura cu picatura de pe zvarcurile mele. Sper sa nu ma refuzi.

Din gurita ta si aerul e dulce.

Atentie, sms FIERBINTE!!! Atinge-mi buzele… cu zvarcul tau si am sa fiu fericit; incalzeste-mi pieptul… cu sexul tau fierbinte si am sa fiu fericit; mangaie-mi burta… cu parul tau matasos si am sa fiu fericit; leagana-mi palmele… pe funduletul tau moale si am sa fiu fericit; ascunde-mi in gura ta… ce stii tu prea bine ca ma face sa simt cea mai mare plecere si am sa fiu atat de FERICIIIIIT !!!

Leave a Reply