Mesaje de Noapte buna

Mesaje de Noapte buna

Cele mai frumoase mesaje de noapte buna numai aici:

a

Noapte buna somn usor, sa visezi un dracusor cu cornite si codita sa te sarute pe gurita,dracusoru-i sunt chiar eu,si ter voi iubi mereu.

Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea mea de noapte buna sa iti incalzeasca inima. Te iubesc!

Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi, dar el vine fara veste si pe mine ma trezeste! Noapte buna ingerul meu!

Acum ca tu te-ai pus sa dormi, am sa te veghez pana in zori, si vreun cosmar de vei avea, eu il voi alunga, noapte buna!

Privesc la cer…si ma gandesc la tine.Mi-as dori cu gandul sa ajung in visul tau,sa ma imbrac cu trupul tau sa iti arat dorul de tine,sa imi scald ochii in privirea ta,sa te sarut …sa ma saruti si sa ne daruim iubire.Visez cu ochii deschisi …pentru ca stiu…tu esti acolo si eu aici.Sper ca aceasta noapte sa iti aduca iubirea,iubirea ce ti-o port.Te iubesc enorm de mult…iubirea sa vegheze asupra ta

Noapte buna …iepuras… iti doreste un ingeras, ingerasul cel iubesti si la care te gindesti…Somnul ca sa_ti fie dulce te sarut cu dragoste….Te sarut…muuua

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna “te iubesc!”, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

Iti trimit pe-un colt de luna,somn usor si noapte buna. Si pe cea mai mare stea,multi pupici din partea mea…

Un sarut pe obrazul tau, dormi frumos ingerasul meu si inca unul pe gurita ta,vise placute iubirea mea si la sfarsit te sarut pe gatul tau,NOAPTE BUNA iubitul meu

Daca sfarsitul acestei zile ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de noapte buna iti va incalzi inima.

Cand amintirea iubirii iti da fiori, sa stii ca este un gand de-al meu, trimis spre tine… pentru a te ajuta sa adormi cu mine in gand!

Aseara mi am trimis ingerul sa te vegheze in timp ce dormi, dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce si mi a spus k un inger nu poate pazi un alt inger.noapte buna!

As vrea sa fiu o perna moale ca un fulg, sa dormi cu mine-n brate si sa nu ma las chiar daca eu as incerca sa fug,s omnuck dulce INGERASUL MEU.

In acest moment 3,7 miliarde de oameni dorm, 2,3 milioane se indragostesc, 4,1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS … Noapte Buna!!!

Leave a Reply