Horoscop 2010- Taur

Horoscop 2010- Taur

Predictii pentru horoscop 2010, zodia taur.

a

Munca

Veti avea excelente oportunitati de a colabora cu cei care ati colaborat si anul trecut. Este recomandat si facilitat de a aplica pentru un credit, un serviciu, sa colaborati mai strâns cu colegii dumneavoastra. Va veti afirma cu usurinta si veti arata ceea ce sunteti cu adevarat. Va veti conduce si completa echipa in cea mai buna maniera. Anturajul dumneavoastra profesional nu duce lipsa de idei bune, va trebui sa aprofundati, pentru a pregati punerea lor în aplicare anul viitor. Veti avea oportuniti si ajutor pentru a va consolida pozitia, prin dedicare la locul de munca.Pune in ordine detaliile practice, si veti avea toate sansele de partea dumneavoastra, ar fi minunat sava ordonati planurile, pentru a ataca 2011 cu proiectele dumneavoastra noi.

Bani

În acest an vi se va oferi posibilitatea de a lichida datoriile sau de a plati facturile vechi. Exista întrebari si probleme financiare care se vor rezolva odata pentru totdeauna. Incepând cu luna iulie se vor construi bazele sanatoase ale vietii tale financiare. Veti actiona, urmand interesele dumneavoastra financiare, va trebui sa pastrati calmul nu numai pentru a lua decizii întelepte si de a re-examina în mod diferit bugetul. Stresul este pus pe lichidarea datoriilor sau pregatirea cheltuieli esentiale pentru anul viitor, care vor fi legate de înfrumusetarea casei dumneavoastra. Va trebui sa luati decizii financiare care, vor afecta direct viata dvs emotionala. Cel mai important va fi de a va face timp pentru a va asigura ca deciziile dvs. sunt pozitive pentru toata lumea. In luna mai facilitatile financiare sunt anuntate.

Dragoste

În acest an 2010 este sinonim cu rectificarea, esti la sfârsitul unui ciclu de viata. Vei începe pe baze noi, anul viitor. Astfel, acesta este momentul perfect pentru a lichida tot ce se poate lichida într-un sens larg, si în toate domeniile. Nu ezitati sa mergeti la baza lucrurilor, în special în domeniul financiar, v-ar fi bine sa faceti unele sacrificii pentru a plati facturile pe care ati pus de o parte … Nu luati decizii importante in dragoste înainte de aprilie, pariati pe reflexie si dialog, si încetiniti initiativele personale. Partenerul tau va sti exact ceea ce vrea, care poate deveni un avantaj enorm, de profit pentru a face concesii si, mai ales pentru a arata ceea ce practic credeti.

În ciuda unor minusrui la forma dumneavoastra generala, vi se va mentine un nivel energetic pozitiv pe tot parcursul anului. Momente de oboseala ce vor aparea provin în principal din consecintele obiceiuri proaste de igiena în viata dumneavoastra. Ati devenit constienti de faptul ca trebuie sa renuntati la ele, este timpul sa incetati cu aceste obiceiuri proaste. Incepeti anul nu asa stralucit, dar energia va va creste treptat. Vitalitatea ajunge la maximul ei începând cu luna octombrie. Tot ce este legat de arta va face sa va reîncarcati bateriile în mod pozitiv. Nu ezitati sa aveti grija de dvs mai mult, de corpul dvs, luati-va cat timp credeti ca e necesar pentru acest lucru. Trendul in acest an este ascendent, si va va ajuta sa alungati îndoielile inutile pe care le aveti.

Leave a Reply