Mesaje de incurajare – Mesaje si sms-uri de incurajare pentru cei dragi

Mesaje de incurajare – Mesaje si sms-uri de incurajare pentru cei dragi

Mesaje de incurajare – Mesaje si sms-uri de incurajare pentru cei dragi

Examenele sunt ca si fetele: prea multe intrebari, dificil de inteles, prea multe explicatii, rezultatele sunt intotdeauna proaste.

Speranta moare ultima, asa ca ea e tot ce ne-a mai ramas. Sa o sadim intr-un loc retras si sa avem grija de ea. Speranta este cel mai frumos dar pe care il putem face cuiva.

Nu e nevoie sa te imbarbatez cu mesajele mele dar in viata caracterele puternice se arata in momentele grele.

Multe probleme in viata pleaca de la prea multi bani, in loc sa ne ajutam..ne facem dusmani.

Nu le arata ce simti, sa te prefaci ca nu iti pasa, cu putin curaj si ceva dibacie o sa-ti cada din nou in plasa.

Cu totii am vrut sa renuntam la un moment dat pentru ca totul pare prea greu si un mesaj de incurajare este binevenit mereu.

Te iubesc si nu uita ca in urma ta, trebuie macar sa rasara o simpla floare sa ramana o amintire de neuitat: va pup pe toti.

Nu esti invins decat daca refuzi lupta. Nu sunt pierdute decat acele batalii pe care nu le incepi niciodata. Exista infrangeri care nu te coboara, ci te inalta.

Tot ce nu ne omoara, ne face mai puternici, ne intareste.

La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?

Daca vezi pe cer o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini, pentru ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine!

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor, viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.

Nu cred ca ai nevoie de cineva care sa-ti dea lectii si sa-ti fie sfetnic, treci prin momente grele care o sa-ti caleasca caracterul si o sa te faca mai puternic.

Cateodata esti prea incapatanat ca sa accepti mesajele mele de incurajare dar deja treci printr-o perioada foarte grea care la manual se cheama “deprimare”.

Am incredere in tine, o sa te sprijin si mereu si iti dau acest mesaj de incurajare cu cel mai bun gand al meu.

Leave a Reply