Mesaje de Sf. Andrei – Sms-uri de felicitare pentru Sfantul Andrei

Mesaje de Sf. Andrei – Sms-uri de felicitare pentru Sfantul Andrei

Mesaje de Sf. Andrei – Sms-uri de felicitare pentru Sfantul Andrei

Cineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La multi ani si te iubesc! Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de bucurii.

Familia noastra va doreste la multi ani cu ocazia zilei onomastice de Sfantul Andrei si va dorim cele mai bune in aceasta viata.

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau si de aceea este o zi speciala! La Multi Ani Andrei!

Un soare imens sa fie viata ta cu cat mai putine umbre! Fie ca norocul, binele, sanatatea si iubirea sa fie ale tale! Iti doresc sincer ca toate dorintele tale sa devina realitate!

Soarele lumineaza cerul, tu imi luminezi mie viata. Te iubesc si pentru asta… astept sa beau azi, de ziua ta!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

Un suflet curat ca omatul, un zambet sincer ca rasaritul de soare, o mare de iubire… de toate sa ai parte. La multi ani de ziua ta!

La multi ani in aceasta minunata zi de Sfantul Andrei! Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sfantul Andrei cat mai frumoasa!

Cu ocazia zilei Sfintului Andrei, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Ametit de spirtoase si cu canceru-n oase te bucuri de Sfantul Andrei ca pericardita printre persoanele inimoase.

Acest sfarsit de noiembrie te-a gasit fara sperante si bani si parca te-ai duce langa Paunescu sa-ti ureze La Multi Ani !!!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum Sarbatorile petrecute langa cei dragi si iubiti. La multi ani Andrei!

La Multi Ani Andrei – sunt prima care iti da mesaj in fiecare an, sunt mai precisa ca un Girard-Perregaux la intrarea in Lausanne.

La multi ani Andrei,cea mai frumoasa onomastica ti-o doresc din suflet !

La Multi Ani Andrei – sper sa-ti fie bine acolo la nebuni..ai mutat in viata mai prost ca Garry Kasparov intr-o zi de luni.

Leave a Reply