Mesaje de Craciun

Mesaje de Craciun

Toata lumea cauta in prag de sarbatori mesaje de Craciun, sa fie cat mai amuzante, noi, inedite, mesaje de craciun-cele mai frumoase mesaje de craciun si cele mai amuzantebancuri, glume.. cam orice ce poti sa trimiti printrun mesaj prietenilor, familiei, cunostinetelor, colegilor de munca sau de scoala facultate..

Asa ca am facut o lista cu cele mai frumoase mesaje de trimis cu prilejul Craciunului, daca mai stiti si voi altele sunteti invitati mei sa le scrieti sa ne putem inspira in naptea de Craciun, sa trimitem mesaje pana cade reteaua de telefonie mobila:

MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

Leave a Reply