Gaseste-ti jumatatea!

Gaseste-ti jumatatea!

Femeile spun ca cei mai buni barbati sunt luati si altii sunt gay, in timp ce barbatii sustin ca femeile aspira la barbatii bogati. Ambele afirmatii sunt gresite. Sa-ti gasesti jumatatea depinde in mod sigur de tine , nu de altcineva.

Expertii spun ca atat barbatii cat si femeile fac aceleasi greseli atunci cand isi cauta jumatatea. Una din cele mai frecvente este aceea ca ele cauta imposibilul, barbatul visurilor ceea ce este foarte greu de gasit in zilele noastre.

Pe masura ce inainteaza in varsta, femeile tind sa fie din ce in ce mai exigent privind alegerea tipului ideal,ceea ce este normal de fapt. Problema  apare atunci cand realitatea alearga prea repede si ele asteapta pe cineva care de fapt nu exista.

Sunt persoane care au succes in gasirea jumatatii, dar unii considera acest lucru noroc, aceste persoane sunt norocoase si sunt cazuri rare.Sa gasesti persoana perfecta, trebuia sa fii matura emotional, sa incetezi sa atragi persoane cu probleme, sa ai o atitudine pozitiva, sa dezvolti proiecte de viitor neavand obsesia gasirii jumatatii.

Inainte sa te implicit intr-o relatie aminteste-ti urmatoarele lucruri pe care nu trebuie sa le faci:

Nu da la o parte acele persoane care par a fi perfecte;

Nu sta cat e ziua de lunga asteptand sa cada cineva din cer;

Nu merge in locuri nepotrivite pentru a socializa;

Nu considera ca poti sa`ti umpli viata doar cu ajutorul unui iubit;

Nu trai cu teama de a da gres;

Nu spera ca o relatie dureaza pentru totdeauna atunci cand ai intalnit pe cineva;

Comunica direct, asa esti sigura ca totul este perfect inteles;

Nu-ti fie teama sa spui  NU.

Se pare ca intotdeauna alergi dupa acelasi tip de partener – si apoi suferi dezamagire dupa dezamagire cand relatiile tale esueaza? Atunci se pare ca ceea ce pare a fi “genul tau” este cea mai proasta alegere pentru tine. Ar trebui sa-ti provoci putin prejudecatile si sa-ti cauti un partener care, in mod normal, nici nu ti-ar fi atras atentia. Sau poti sa-ti cauti persoana potrivita intr-un cu totul alt loc si folosind o abordare total diferita.

Daca nu te cunosti inca foarte bine, incearca un test de personalitate pentru a afla ce fel de persoana esti si poate chiar ce fel de persoane ti se potrivesc. Analizeaza cu atentie motivele care au dus la esecul relatiilor anterioare si incearca sa le previi pe viitor sau poate chiar sa elimini definitiv cauza acestora.

Leave a Reply