Durere de ureche? Trateaz-o acasă cu aceste remedii simple

Durere de ureche? Trateaz-o acasă cu aceste remedii simple

Deși durerea este întotdeauna inconfortabilă, nici o durere nu este plăcută. Fie că este o durere de spate, fie că este o durere de stomac, ele întotdeauna determină o senzație incomodă, dar cel mai rău dintre toate este o durere la ureche.

Durerea urechii este ascuțită și poate fi extrem de incomodă. Unele dintre cauzele foarte frecvente ale durerii urechii ar putea fi o răceală obișnuită, o ureche umplută cu ceară de ureche, o afecțiune în trecerea nazală, orice leziune fizică în jurul sau în interiorul urechii, uneori când presiunea aerului este crescută înăuntru.

În loc să cheltuiți o avere pentru a vă trata durerea urechilor de la un specialist în ORL, puteți încerca întotdeauna remedii eficiente la domiciliu. Lucrurile de care veți avea nevoie pentru a trata durerea urechii vor fi ușor disponibile în bucătăria dvs.

Puteți să luați 3 până la 4 picături de ulei de măsline călduț și să-l utilizați ca o cădere de ureche sau puteți folosi de ulei de muștar în același mod. Cealaltă modalitate de a ușura durerea urechii, luați puțin ulei de susan, adăugați niște usturoi tocat, încălziți-l puțin și folosiți-l după ce se răcește. Puteți, de asemenea, să extrageți sucul de usturoi și să-l puneți în urechea dvs. când vă confruntați cu o durere.

De asemenea, puteți folosi sucul de ceapă și încălziți-l, apoi puneți-l în ureche după ce se răcește. De asemenea, puteți utiliza cu ușurință comprimări ale apei calde în jurul urechii afectate, nu ar vindeca cauza primară a durerii, dar cu siguranță va reduce durerea.