Detaliile perfecte

Detaliile perfecte

Nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Nu te ascunde intr-o tinuta sigura care demonstreaza ca iti lipseste increderea in tine!

Feminitatea nu e niciodata desueta. Cu atat mai mult cand este vorba de femeia de azi, care prefera sa fie numita “puternica”.

Ce se poate face cu o piesa clasica? Simplu! O arunci! Este ceva impersonal, paspartu, o” uniforma”. Un designer nu poate intervene prin creativitate cand e vorba de camasa alba sau de deux-pieces. S-au facut, s-au interpretat. De ce ne-am intoarce acolo? Atunci cand sacoul are taieturi sofisticate, combinatii de texturi, exagerari, asimetrii, acesta devine o piesa de rezistenta.

Clasicul, privit ca doar current artistic, are locul lui, dar evolutia nu inseamna intoarcere. Creatorii de moda nu sunt pentru asta aici. Sacou cu pantaloni, e la indemana oricui. Un sacou purtat cu ceva sport, da! E placut sa iesi din tipare.

Oamenii asta asteapta de la noi: creativitate si constanta, valori sigure. Mai ales acum, in perioada de criza, cand lumea vorbeste de efectele devastatoare asupra garderobei, cand femeile sunt bombardate de: “construieste-ti dressingul din piese ce nu se demodeaza”. Sfat: ia-ti o piesa deosebita si te vei simti speciala cand o vei purta. La buget mic, mai bine faci o investitie intr-o piesa cu impact esthetic, pe care sa o porti mai mult timp si creezi acel: “WOW!”.

Iesi din anonimat, nu te ascunde intr-o tinuta sigura care demonstreaza ca iti lipseste increderea in tine. Sigur, nimeni nu va avea nimic de reprosat, dar nici de admirat. In schimb, allege hainele pretioase in detalii, nu scumpe ca textura, ci mai degraba ca lucratura. Scumpe prin frumusete, prin perfectiune, in care se simte acel “savoir faire”.

Pretios prin ceea ce este, o haina sau un accesoriu va face o femeie la randu-I sa se simta pretioasa, deosebita. Permite-ti sa te indragostesti de ceea ce cauti, cumperi si porti. Nu ar trebui sa existe: “cu ce ma imbrac azi?”, ar trebui citit “ma fac frumoasa”.

Leave a Reply