De ce spun femeile “caut amant”?

Femeile sunt cunoscute pentru faptul că se implică cu totul într-o relație, dau ce au mai bun din ele și se așteaptă să primească înapoi cu aceeași măsură. Nu țin cont că s-ar putea ca undeva, pe la jumătatea drumului, să se izbească de suferință, durere sau regrete. Că l-ar putea pierde în favoarea unei alteia, cu păr mai lung, buze mai puternic conturate și skill-uri mai agile în pat. Până atunci, ea iubește cu toată inima și vede lumea doar în roz. Dar să fim puțin serioși. Până și femeile au moment în care văd adevărul cu mai multă limpezime și parcă și-au dat de pe nas niște ochelari mari în care priveau lumea doar prin lentile aburite de culori. Acel moment de trezire la realitate cum s-ar spune, e momentul în care-și dau seama că cel de lângă ele nu mai e acela de care s-au îndrăgostit. Poate că s-a schimbat ceva la el, la ea sau la amândoi. Dar în orice caz, acela e momentul în care femeile constată că dragostea nu mai este de ajuns. Sau și mai rău, s-a dus. Ce fac femeile atunci? Pleacă și abandonează? Renunță și cedează? Nu. Încep să spună tot mai des „caut amant”.Cauta femeie sex bucuresti sau cauta femeia amant?

Cum ajung femeile să spună caut amant? Dacă pentru bărbați știm deja că nu există un motiv suficient de întemeietor pentru această chestiune, pentru femei știm că este nevoie de motive mai puternice pentru a-și lua tălpășița dintr-o relație care nu o mai satisface sau nu mai e ce era odinioară. Așa că, se trezesc în gând cu ideea caut amant.

Caut amant pentru că nu mai simt că locul meu e aici, dar parcă n-aș vrea să plec definitiv. Ne leagă totuși un trecut frumos împreună și niște ani din viață. Caut amant pentru că poate o mică aventură îmi va redeschide ochii spre cel care mă așteaptă acasă. Astfel, poate se va reaprinde flacăra pasiunii. Caut amant pentru a mă simți dorită, căci el nu mai are grijă să-mi arate asta la fel ca la început. Caut amant pentru că mândria mea de femeie este rănită. Nu mai are timp destul pentru mine. Caut amant pentru că sunt mai mult singură decât cu el. Atunci când ne despart câțiva kilometri sau el e tot timpul ocupat cu munca. Oare cât să-l mai aștept? Caut amant pentru că am și eu nevoile mele. Nevoi de femeie. Chiar dacă lui i se pare că sunt mai importante ale sale. Eu pun semnul egal între nevoile noastre. El doar semnul mai mare. Caut amant pentru că aș putea găsi destule motive care să-mi justifice căutarea. Dar încă nu vreau să recunosc că dragostea mea pentru el a apus. Sau cel puțin a intrat într-un con de umbră.

O recunoaștem sau nu, fiecare dintre noi spunem asta la un moment dat. Dintr-un șir nesfârșit de motive. Dar principalul motiv pentru care caut amant este pentru că nu sunt lângă persoana potrivită. Nu-mi este de ajuns el, și atunci mai vreau și altceva. În momentul în care nu voi mai simți goluri în suflet și nevoia permanentă de a le umple cu altceva sau altcineva, abia atunci voi înceta să mai caut amant.