Cum sa-l faci sa te placa?

Cum sa-l faci sa te placa?

Iti place de un tip si crezi ca si el te place, te gandesti totusi ca poate banuiala ta ca te place poate sa vina din subconstientul tau. Este posibil sa se intample sa crezi ca te place cineva in mod inconstient cu ajutorul privirii acelei persoane si al limbajului corpului. Cum sa-l faci sa te placa?

Vorbele pot strica uneori. Nu-i nevoie de vorbe ca sa-i spui ca-l placi, poti folosi simboluri,( emoticoane, imagini, etc). e bine sa te informezi despre subconstient si mesajele non-verbale, trebuie sa te preocupe aceste aspecte. Sigur ca uneori, dorinta noastra constienta sau inconstienta ne face sa credem ca cineva ne place, transferam, proiectam dorintele noastre pe el ca individ si incepem sa observam tot felul de indicii care ne duc spre ipoteza noastra.

Daca vei incerca sa cauti coincidente sau aspecte care sa demonstreze relatia voastra, cu siguranta vei gasi, vei vedea ca aveti gusturi comune, multe asemanari. Sigur ca el iti poate transmite non-verbal o multime de mesaje, dar este foarte important sa le intelegi corect si nu numai prin prisma dorintelor tale.daca vorbiti destul de des, mai ramane sa va si vedeti si sa aveti actiuni impreuna, actiuni de genul, plimbat prin parc, mers la un club sau la film, de ce nu, mersul impreuna la o sala de sport sau alte activitati pe care le preferati voi.

Daca, intr-un final observi corect ca si el te place si tot sunteti la capitolul de demonstratii, poti sa-i ceri si tu sa iti arate ca intr-adevar te place.

Nu incerca sa ii demonstrezi ca il placi prin apropiere fizica, nu trebuie neaparat sa faci sex cu el. Trebuie sa fii sigura ca toata atentia ta este indreptata spre o persoana care merita si apoi da tot in posibila relatie.

Leave a Reply