Cum flirtezi tu?

Cum flirtezi tu?

Flirtezi oricand si oriunde? Sau mai degraba lasi lucrurile sa mearga mai incet?

Persoana pe care o placi sta in pauza de la scoala, sau in pauza de cafea, langa tine, ce faci? Intri in vorba cu el si speri sa va imprieteniti sau nu indraznesti nimic si astepti sa faca el ceva?

Ce parere ai despre blind dates?

Din cand in cand crezi ca poate fi amuzant sau faci parte din categoria persoanelor care: “nu-mi plac, vreau sa cunosc persoana cu care ies, dinainte”.

Un baiat te invita la o inghetata, accepti?

Raspunsul tau este: “Desigur. Daca intalnirea va fi un esec, macar am primit o inghetata pe gratis.” Sau: “ma panichez, o iau la sanatoasa si il las sa vorbeasca singur acolo”.

Primesti spontan o invitatie la un party unde va fi si el. Esti destul de emotionata si stii de pe acum ca n-o sa scoata o vorba cu tine sau te bucuri foarte tare, asta e sansa ta?

Afli ca cel cu care flirtai are pe cineva. Cum reactionezi? Nu vrei sa mai auzi nimic de el si te cari sau nu crezi ca e atat de grav, important e ca v-ati distrat.

Iti plac doi baieti in acelasi timp, ce faci? Te lasi purtata de val si te intalnesti cu amandoi? Vei afla la un moment dat care e cel potrivit. Sau, nu e genul tau sa se intample asa ceva. Pe langa asta, nu vrei sa ranesti pe nimeni. Va trebui sa alegi pe cineva.

In functie de cum raspunzi la aceste intrebari nu poti sa te afli decat intr-una din urmatoarele categorii: esti o profesionista – esti o adevarata campioana in ale flirtului, iubesti sa cunosti oameni noi si sa ai cat mai multe intalniri dar nu exagera. Daca vrei doar sa te distrezi, persoana in cauza trebuie sa stie.

Flirtezi moderat – daca iti place un tip, intri in vorba cu el si incerci sa-l cunosti mai bine, nu exagerezi cu nimic si esti fair.

Nu flirtezi deloc – nu prea iti place momentan sa faci asta, iti petreci timpul mai mult in preajma prietenilor tai sau esti putin timida. Nu-i nimic, acorda-ti timp!

Leave a Reply