Ce se afla in mintea lui?

Ce se afla in mintea lui?

De multe ori alege sa fie mai dur cu tine si sa nu-si dea frau liber sentimentelor pentru ca e convins ca nu l-ai mai considera barbat, ci doar un plangacios. E greu de patruns in mintea barbatilor, dar iata cateva informatii din lumea lor:

Sfaturi interzise. Tipii sunt marcatii de ideea unui esec la primul contact sexual, asa ca prefera sa fie prevazatori: o pastila de Viagra ii asigura ca vor primi feedback pozitiv, evitand astfel sa li se puna eticheta de amanti nepriceputi. Gresit! Femeile se asteapta ca la prima partida de sex, ei sa fie „influentati” de emotii. De aceea , nici nu-i „catalogheaza” performantele sexuale dupa doar o prima experienta impreuna.

Convinge-l sa se imbrace cu stil. Barbatii romani nu prea se indeletnicesc cu moda, ci mai lasa aceasta “povara” pe mana partenerelor. Pentru ei eleganta echivaleaza cu un costum bine netezit. Iata cum sa-i insufli „flerul” de a-si alege hainele potrivite: cauta pe internet o poza cu sportivul lui preferat pe covorul rosu al unui eveniment si trimite-i-o, facand aluzie la sacoul acestuia. Propune-i o tinuta atunci cand iesiti undeva si roaga-ti amicele( poate chiar amicii) sa-l complimenteze discret. Sa nu-i jignesti niciodata camasa pe care o are din liceu; mai bine fa-i una noua cadou, foarte „in” in sezonul acesta.

Comportamentul feminin derutant. Fotografiile la loc de vaza- zeci de albume care mai de care mai speciale, pereti si rafturi pline de rame si foldere impartite pe capitole de viata-toate intesate cu fotografii, majoritatea tip portret. Ok, se stie ca femeile detin din”constructie” o doza pronuntata de narcisism, dar e atat de plictisitor! E bine sa ai ceva amintiri imortalizate pe hartie fotografica, dar nu e cazul sa intri in extaz cand le admiri.

Ce-i capteaza atentia. Filmul S.F. de actiune. Misterele cu OZN-uri nu sunt inca un subiect epuizat pentru barbati. De la aparitia lui Robocop, robotii fascineaza mintea tipilor, iar inima le tresare la gandul ca galaxia ar putea fi amenintata de „tainice” civilizatii razboinice. Ce-ar fi daca i-ai face o surpriza? Mergi cu el la cinema!

Leave a Reply