Cunoaste-te pe tine insati

Cunoaste-te pe tine insati

Fa-ti mai multi prieteni. Trebuie sa zambesti mai mult daca vrei sa fii o prezenta foarte placuta si cu siguranta, ai pus deja in practica acest sfat.

Acum, nu ar strica sa adaugi pe lista un hobby si sa discuti despre el la o cafea sau online cu alti pasionati, dar si un catelus dragut cu care sa iesi in parc pentru ca amandoi sa v faceti prieteni noi. Si psihologii iti recomanda sa mergi pe mana iubitorilor de animale. De ce? Pentru ca nu numai catelusii ne imita comportamentul,ci si noi pe al lor, devenim mai loiali si mai atasati de persoanele din jurul nostru. Nu crezi? Incearca!

Nu mai da sfaturi. Ascultandu-i pe cei din jur, vei ajunge sa te cunosti mai bine pe tine. Dar pentru a deveni un bun ascultator trebuie sa ai rabdare, sa analizezi ce ti se spune, sa intrebi ce simte acea persoana, sa gasiti impreuna solutii si mai ales sa te abtii de la a da sfaturi. Mai tii minte vorba aceea cu “Daca doi se cearta, al treilea castiga”? Ei, nu vei castiga decat o mustruluiala zdravana din partea amandurora, pentru ca ti-ai bagat nasul intr-o discutie care nu te priveste.

Iubeste si vei trai mai mult. Asa te sfatuiesc oamenii de stiinta, care in urma unor studii au ajuns la concluzia ca fericitii traiesc cu 10 ani ai mult decat cei nemultumiti de viata lor, sunt mai destepti si ajung bogati. De ce? E simplu. “Cocktailul” de substante benefice inunda corpul atunci cand suntem fericiti si mai ales, atunci cand iubim. Deci fa-i o declaratie de dragoste iubitului, anuntandu-l ca va trai mai mult datorita tie.

Sarbatori intre prieteni. Prietenii fac parte din familie, asa ca este normal sa ii inviti la masa de Paste si sa iti bati capul saptamani intregi cu ce cadou le-ar placea sa primeasca de la iepuras. Internetul este plin de idei creative pentru ca petrecerea voastra sa fie cea mai stilata dintre toate.

Leave a Reply