Ce sa faci si ce sa nu faci la prima intalnire cu un baiat – trucuri de la experti

Ce sa faci si ce sa nu faci la prima intalnire cu un baiat – trucuri de la experti

Ai probleme serioase atunci cand intalnesti un baiat dragut? glfCateva sfaturi in ceea ce priveste rezolvarea acestor probleme va inarmeaza cu armele secrete pentru a face cea mai buna prima impresie si pentru a-ti atinge obiectivele.

Stapaneste arta seductiei cu ajutorul urmatoarelor trucuri. Flirtul este distractiv si poate stimula adesea încrederea in tine mai ales daca obtii un raspuns pozitiv. Ia in considerare aceste cateva trucuri pentru ca intalnirea cu baiatul visurilor tale sa fie un succes.

Fetele care au ocupatii numeroase, hobby-uri si lucruri de facut în timpul lor liber vor face o impresie pozitiva de 100% la intalnire. Barbatii sunt intrigati de femeile increzatoare si care au propriile moduri de a tine la distanta plictiseala si monotonia.

Arata-i partenerului tau cat de distractiv este sa faca parte din lumea ta si va deveni pur si simplu, ultra-fascinat de ideea de a avea o relatie cu tine.

Evita sa devii geloasa. Gelozia este un factor negativ care a distrus numeroase relatii. Barbatii iubesc pur si simplu fetele care sunt încrezatoare si stiu cum sa se comporte in societate. Lipsa de incredere in sine este unul dintre cele mai grave defecte pe care le poti gasi la partenerul tau. Prin urmare, sari peste barfele despre alte femei si concentreaza-te pe obiectivele principale, acelea de a-l seduce.

Fetele pot parea disperata atunci cand isi vaneaza viitorul iubit. Barbatii au tendinta de a simti presiunea si vor reactiona cu siguranta intr-un mod negativ. În scopul de a-i atrage atentia, comporta-te natural si vei radia cu aceasta atitudine.

Barbatii urasc în general fetele dramatice. În loc sa-l inunzi cu plangeri despre viata ta profesionala sau privata, fa o gluma amuzanta despre situatii si momente jenante. Fetele care au o atitudine pozitiva fata de cele mai grave probleme vor deveni de neuitat. Drama nu are ce cauta în atitudinea ta, cel putin nu la prima intalnire.

Leave a Reply