6 trucuri esentiale de la experti pentru a cuceri un baiat

6 trucuri esentiale de la experti pentru a cuceri un baiat

Sa inveti arta seductiei este mai usor decat crezi! Foloseste aceste tipscateva sfaturi de mai jos pentru a invata cum sa atragi barbatii si cum sa capeti incredere in tine.

Experimentarea cu strategiile de flirt te poate expune la riscul de respingere. Cu toate acestea, daca doresti succesul garantat, încearca urmatoarele 6 sfaturi de la experti pentru a atrage baietii. Scapa de toate problemele de încredere si adopta o atitudine mai aventuroasa si deschisa fata de arta seductiei.

1. Planificarea unei nopti cu fetele poate suna fantastic. Cu toate acestea, expertii sustin ca baietii nu se vor apropia daca esti cu mai mult de trei fete. Prin urmare, evita grupurile mari. Rata succesului creste odata ce te separi de restul prietenilor.

2. Baietii sunt pasionati de fetele creative si originale. De aceea, poarta un accesoriu mic, sau o tinuta feminina. Acesta este unul dintre trucurile secrete pe care le poti utiliza pentru a seduce barbatul visurilor tale. Pregatirea pentru “vanatoare” este cel mai inteligent lucru pe care îl poti face.

3. Barbatilor le place sa joace rolul masculin. Prin urmare, aceasta este o necesitate care le ofera sansa de a va ajuta. Fie ca este vorba despre deschiderea usii sau a-ti oferi o bautura, barbatii sunt dornici sa te ajute si sa iti arate potentialul lor. Intensifica chimia dintre voi prin pastrarea în vedere a acestui factor.

4. Potrivit expertilor, este întelept sa sari peste partea cu guma de mestecat, daca esti in cautarea barbatului visurilor tale. Limbajul trupului are un rol crucial în seductie, prin urmare, aceasta este o necesitate pentru a evita gesturi si obiceiuri care emana indiferenta si aroganta.

5. În scopul de a atrage baieti, este foarte recomandat sa gasesti calea de mijloc intre a gesticula prea mult si a sta nemiscata. Ambele extreme pot fi extrem de intimidante pentru baieti. Controleaza limbajul corpului si reactioneaza la diferite povesti cu gesturi feminine si sublime.

6. Credeti sau nu, buzele joaca un rol esential în procesul de seductie. Buzele crapate sunt un semn de neglijenta. Daca doresti sa faci o impresia buna, alege un ruj care sa iti puna in evidenta forma buzelor. Foloseste un balsam de buze sau un luciu de buze nude pentru a adauga senzualitate buzelor tale.

Leave a Reply