Ce ai face daca nu te-ar accepta familia lui?

Ce ai face daca nu te-ar accepta familia lui?

El te iubeste, relatia voastra functioneaza perfect, dar, a sosit momentul in care trebui sa ii cunosti familia. Dupa cateva intalniri, iti dai seama ca nu prea esti placuta de membrii ei. Ce ai face in acest sens?

In mod cert nu te-ai schimba. Tu esti tu, si daca nu te accepta, asta e. nu stii daca te-ai desparti de iubitul tau, depinde cat de critica ar fi situatia, depinde si de el. Adica ce parere si ce atitudine are el in aceasta situatie.

Ai hotari in functie de ceea ce simti pentru el. Daca l-ai iubi, ai incerca sa gasesti o situatie de compromis, sa faci o alegere cat mai potrivita pentru a imparti si capra si varza. Iar daca problema ar fi foarte grava, l-ai pune sa aleaga: ori sa se mute cu tine, ori sa ramana cu parintii lui si sa terminati relatia.

Ai incerca sa demonstrezi parintilor lui care sunt calitatile tale. Ai face tot posibilul sa te faci placuta, sa la intri pe sub piele. Iar daca nu ti-as iesi, te-ai resemna, dar la relatia voastra nu ai renunta pentru ca il iubesti prea mult. Si nuĀ  crezi ca familia ta sau familia lui ar trebui sa stea in calea relatiei voastre.

Ai incerca sa le vorbesti. Daca tot nu te plac, nu ar fi o problema pentru tine, relatia voastra poate continua si fara acordul familiei lui. Problema ar aparea daca el ar fi foarte atasat de parinti. Se intampla destul de des ca burlacii sa fie mai atasati de mame si ele sa aiba o influenta mare asupra lor. Atunci ai incerca sa te impui in fata respictivei mame. Ce ati construit voi pana acum, nu va fi daramat de o neintelegere, sau o simpla antipatie. Mama este importanta, dar si viitorul lui de asemenea.

Leave a Reply