Cat esti de curajoasa?

Cat esti de curajoasa?

Preferi sa ocolesti problemele sau iti place sa iei in piept orice provocare iti pregateste viata? Cat de curajoasa esti si ce tip de curaj ai?
Leoaica mandra
Indiferent de obstacolele care ti se pun in care, tu nu te lasi abatuta din drum. Si incerci in acelasi timp sa ramai fidela principiilor tale. Daca e vorba de prietena ta, ii iei apararea ca o leoaica si esti dispusa sa iti asumi si riscuri cand e vorba de dreptate. In celelalte cazuri mergi pe diplomatie si sarm, pentru ca stii ca functioneaza. Mai las-o si pe prietena ta sa intre in fata si ajut-o sa se lupte singura, invatand-o cateva dintre trucurile tale. Apoi bucurati-va impreuna de succesele ei.

Iapa naravasa
Cand e ceva important, poti intra in priza. Si atunci nu-ti uimesti doar prietenii cu curajul tau, ci si pe tine insati. Din pacate nu te simti tot timpul atat de puternica. Iar cand e vorba de infruntat anumite conflicte, preferi sa alegi calea cea mai ocolita. Iar asta nu e intotdeauna cea mai simpla. Da-ti curaj si rezolva problemele care trebuie rezolvate fara a mai taragana si fara a te lasa doborata de micile insuccese. Va fi bine si pentru tine in general in viata, si pentru relatia de prietenie.
Pisica incapatanata
Cand stai la tine in camera si te uiti pe pereti, iti mai trec prin cap si ganduri gen: cum am putut s-o las balta pe prietena mea? Sau: de ce nu i-am spus adevarul mamei? Iti propui ca de acum incolo sa mergi pe sinceritate. Dar daca in felul asta ii vei supara pe cei apropiati si-i vei rani? Te gandesti ca mici minciuni nevinovate nu deranjeaza pe nimeni. Asculta-ti vocea interioara. Fa mici exercitii de curaj: asta nu inseamna ca trebuie sa sari maine coarda de bungee jumping.

Leave a Reply