Action girl sau esti o tipa rationala?

Action girl sau esti o tipa rationala?

Esti o tipa rationala- cand vine vorba de sfaturi prietenii alearga la tine. Esti genul de persoana care intai gandeste si apoi actioneaza sau esti genul care taci si faci?

Tipa rationala– gandesti atat de intens, incat uneori ai adevarate insomnii. Partea proasta e ca uneori gandurile negre te napadesc si ajungi sa si actionezi in consecinta. Pentru a scapa de acest cerc vicios, poarta-te ca si cum ai avea o super- incredere in fortele tale.

Nu sta cocosata, zambeste si priveste-i pe oameni in ochi atunci cand vorbesti cu ei. Trebuie sa inveti sa fii mai relaxata si sa nu mai analizezi la sange chiar tot ce ti se intampla. O astfel de atitudine va fi bariera intre tine si gandurile negative. Inainte sa-ti dai seama, te vei transforma intr-o fata optimista, care nu se mai lasa napadita de tot felul de ganduri negative.

Action girl – cand te enervezi ar fi bine sa nu fie prea multa lume in preajma ta, pentru ca e foarte posibil sa incepi sa arunci cu obiecte. In momentele de depresie ai tendinta sa fii destul de dura in exprimare si actiuni si, nu de putine ori, regreti felul in care te-ai purtat. Dupa ce faci o boacana, te simti si mai prost.

Felul in care actionezi iti afecteaza starea de spirit. Asta inseamna ca trebuie sa gandesti mai mult inainte de a face un anumit lucru. Daca simti ca te enervezi, nu te lasa prada unui acces de furie, ci incearca sa ramai calma, respirand adanc.

Fa exercitii de autocontrol: in momentul in care simti ca o iei pe aratura, impune-ti sa taci si repeta-ti ca nu s-a intamplat nimic aiurea. Usor-usor vei invata sa nu mai fii atat de impulsiva si sa te gandesti de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva.

Leave a Reply