Cadouri pentru un coleg de muncă pe care nu îl placi

Cu toții avem acel coleg de muncă pe care nu îl suportăm. Fie că vorbește prea mult, sau că e superprietenos înainte să vă beți cafeaua, sau pentru că vă mănâncă mâncarea în mod constant sau vă întră în spațiul personal ori de câte ori vorbește cu dumneavoastră, sau convoacă întâlniri interminabile despre nimic, fiecare biroul îl/o are. Iar tu ești fericitul câștigător de a-i cumpăra cadou. După ce ai trecut peste dezbaterea: îi cumpăr ceva care îi place sau ceva care să îi arate ce ce părere am despre persoana respectivă iar zarul a picat pe cea din urmă, însă nu știi exact ce să îi cumperi, ei bine, aici te putem ajuta noi, cu câteva sugestii de cadouri pentru persoana pe care o urăști. cravata

Pentru colegul care în mod constant vrea să faceți ședințe, în special dacă nu este hârtie igienică la toaletă sau pentru că cineva a intrat în firmă cu pantofii murdari, poți să imprimi o cravată cu textele „Uite două ore pe care nu o să le mai recuperez vreodată.” sau  „Am supraviețuit unei ședințe care trebuia să fie un email.” Dacă vreți să înțepe mai tare puteți să puneți mesajul pe o cravată cu nasture, care nu trebuie înnodată.

Cuiva care este mereu în întârziere sau care se îndrăgostește de orice noutate și se transformă într-un fel de martor a lui Iehova ori de câte ori apare o chestie nouă care le stârnește interesul, puteți să le luați un ceas cu Justin Bieber sau Nickleback. Este clară partea cu ceasul pentru somnoros. Iar cea cu Bieber sau Nickleback se explică ușor: nimeni nu știe de ce au atât de mulți fani, pentru că muzica pe care o fac nu este chiar așa de bună, sunt niște măgari și nici chiar atât de bine nu arată.

Deoarece o ilustrație ad litteram cu „du-te dracului” este foarte greu de găsit, puteți să optați pentru varianta mult mai comodă și anume „sugi p…”. Există jeleuri, bomboane și spaghete pe piață în formă de penis. Unele se sug, altele se mestecă, dar absolut toate se pun în gură. Dacă nu se prind de mesaj puteți să i-l scrieți pe felicitare. Trebuie menționat că acest cadou este indicat în special pentru secret santa. cele 50 de umbre

Pentru colega de birou care se plânge de faptul că bărbații sunt niște porci și că nimeni nu o place și nu știe de ce, cel mai bun cadou este trilogia „Fifty Shades” (50 de umbre ale), inclusiv ultima carte, Grey. Trilogia este despre un psihopat miliardar care ascuns după cele mai bune intenții atrage o femeie mai slabă de înger într-o relație dependentă și abuzivă. După ce o va citi, veți avea satisfacție de a-i indica ceea ce am scris mai sus, alături de faptul vă romantismul a cam murit.

Cu toții avem o persoană foarte gălăgioasă în companie, care insistă să fie prietenă cu toată lumea, un fel de Clarice din How I Met Your Mother. Ei bine, pentru această persoană există chiar două cadouri, sau un cadou mai complex, dacă vreți. Puteți să îi cumpărați ceva care nu îi place, deoarece v-a menționat asta în repetate rânduri. Sau scotch, sau un gag pentru a-i ține gura ocupată. Nu, bomboanele de mai sus nu sunt ok, pentru că este o persoană inocentă și prietenoasă.

Dacă primiți unul  dintre cadourile menționate mai sus, nu ar trebui să vă simțiți insultat. Ci ar trebui să vă revizuiți atitudinea.

Leave a Reply