Blugii care te fac sexy

Blugii care te fac sexy

beyonceComoditate, eleganta – atunci unde e cazul – trend, toate acestea ne duc cu gandul la denim. La acelasi lucru s-au gandit, probabil, Beyonce, Cameron Diaz, Fergie, Katie Holmes, Kim Kardashian, Kylie Minogue, Lindsay Lohan sau Stephanie Pratt atunci cand au ales sa poarte piese vestimentare realizate din acest material. Stilul lor poate fi copiat foarte usor si de tine si astfel o sa-ti creezi o imagine de “Diva in Denim”.

Spre exemplu, frumoasa Beyonce a decis sa le spuna PA! blugilor normali, drepti, si a optat pentru o pereche elastica, ce se muleaza foarte frumos pe picior si, mai mult decat atat, este foarte sexi. Asadar, nu-ti fie teama sa faci aceasta alegerea, chiar daca este putin indrazneata. Ai grija, insa, ca in partea de sus sa-ti pui o bluza mai lunga, care sa-ti acopere posteriorul. Nu ca ar fi vreo problema, dar asa arata mai bine.

O alta modalitate de a apela la denim in vestimentatia ta este sa-ti achizitionezi o vesta. Si Kim Kardashian a “jucat” aceasta carte si a iesit castigatoare. Fie ca alegi sa o porti ca actrita, pe deasupra unei camasi, sau pe sub un blazer, efectul va fi cel scontat. Trebuie sa ai totusi o regula dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o vesta. Atentie, aceasta trebuie sa fie scurta, deasupra taliei.

Iti place sa te asortezi cu partenerul tau? Urmeaza exemplul cuplului Tom Cruise si Katie Holmes, care s-au asortat la… blugi. Ea a optat pentru o pereche moderna, deschisi la culoare, cu umbre gri si “rupti” in dreptul genunchiului. Tom Cruise a imbracat o pereche mai serioasa, clasica si foarte comoda, probabil. Asadar, iata ca exista si solutia in doi.

Pages: 1 2

Leave a Reply