Atentie! Don’t touch!

Atentie! Don’t touch!

Sunt baieti cu care este mai bine sa nu te incurci. Daca dai peste vreunul din urmatoarele exemplare, fa stanga imprejur si fugi cat te tin picioarele.

Indragostitul de ciocolata. Abia daca te-a vazut si s-a si indragostit de tine. Te priveste ca pe o zana coborata din ceruri, aproape ca ii este teama sa si respire cand e in preajma ta. N-are niciun habar de joculetele flirtului in care lasi fata sa astepte in tensiune, ci te suna chiar a doua zi de dimineata si iti spune ca te iubeste. Te invita la el, te asteapta cu flori, iti citeste orice dorinta din priviri si la asta chiar nu te asteptai. E un feeling foarte placut sa fii atat de adorata de cineva. Insa daca te gandesti mai bine, te intrebi de cine oare s-a indragostit atat de repede? Cum poate sa spuna ca te iubeste pentru ca esti asa cum esti?

Hiena. E genul care incearca la oricine, la toate fetele. Nu conteaza cum arata, ca e blonda sau bruneta, frumoasa sau urata, grasa sau slaba. Il gasesti in special la party-uri. De regula nu arata deloc rau si are o abordare destul de directa si fara ocolisuri. Poate fi sarmant dar numai pe termen scurt. Iti povesteste cate in luna, vorbeste mult, te ia de mana si iti spune ca esti cea mai frumoasa fata de la petrecere. Cum sa nu-i cazi in plasa? Desi daca ar avea atmosfera necesara i-ar putea face declaratii de dragoste si unei gaini. Are un creier mic si adoua zi a uitat tot ce a spus. Run away!

Proaspatul despartit. Din nefericire, niciun tip proaspat iesit dintr-o relatie mai lunga, nu se va lega la cap cu alta relatie serioasa. Daca cumva s-a intamplat sa te fi indragostit de un baiat care tocmai s-a despartit de prietena lui si simti ca nu mai poti trai fara el, iata ce sa faci: cere-i numarul de telefon, du-te acasa si dormi vreo jumatate de an. Iar cand te trezesti il poti suna. Acum e din nou pregatit pentru o relatie serioasa. Asta daca nu vrei sa fii doar o aventura pentru el.

Leave a Reply