Te-ai nascut in epoca potrivita?

Te-ai nascut in epoca potrivita?

Daca ar trebui sa retii o singura data, care ar fi aceea? Caderea Zidului Berlinului, momentul in care a pasit primul om pe Luna sau ziua ta de nastere. Cum incep povestila tale de dragoste? Tu faci primul pas, joci rolul inaccesibilei sau iti place sa ai cat mai multi admiratori ca sa ai de unde alege?

Simti ca apartii timpului tau sau ai senzatia ca ti-ar fi fost mult mai bine in alt secol? Intra in masina timpului si descopera cum stau lucrurile.

Iata cateva situatii care arata cum esti tu:

Uneori esti putin retro. Idealizezi foarte mult trecutul. Asta nu inseamna ca iti place sa te imbraci ca in evul mediu, dar in ceea ce priveste iubirea ai ramas blocata in perioada cavalerilor. Inca mai stai inchisa in turnul tau de fildes asteptandu-l pe Lancelot sa vina sa te elibereze. Preferi sa astepti si esti destul de timida cand vine vorba sa-ti exprimi propriile sentimente. Pune-te repede la curent cu obiceiurile secolului nostru pentru a evita eventualele probleme.

Esti o fata a prezentului cu picioarele pe pamant. Traiesti din plin prezentul. Pe ce mizezi? Stii ca tot ce ti se intampla depinde de tine asa ca incerci sa faci alegeri bune. Nu traiesti cu capul in nori si esti constienta ca viata nu este o apa linistita, dar ai capacitatea de a te adapta. Problema e ca ai cam inceput sa uiti cum este sa visezi.

Plonjezi in cea de-a patra dimensiune. Preferi lumea imaginatiei si ti se pare ca epoca ta iti ofera o perspectiva mult prea stramta. Visezi la o lume in care sa existe mai multa viteza si la o explozie high-tech. Esti la curent cu cele mai noi gadgeturi. In asteptarea descoperirii de noi lumi si civilizatii, nu te rupe chiar cu totul de restul omenirii. Un sarut adevarat e mai frumos decat o lume virtuala, nu crezi?

Leave a Reply