Cele mai bune aplicatii android 2018

Cele mai bune aplicatii android 2018

Google dezvaluie lista de candidati la “Premiul Google Play Award” 2018, premii pe care compania le ofera celor mai bune aplicatii Android pentru diferite categorii.

Google are milioane de aplicatii pentru Android in catalogul sau din Magazin Google Play si intrucat nu este usor sa le gasesti cele mai bune sau cele mai remarcabile. Compania are programul sau de atribuire Google Play, care urmareste sa evidentieze si sa faca publice unele dintre ele.

Un smartphone nu este cu adevarat un telefon mobil inteligent daca nu profitam de o mare varietate de aplicatii disponibile pe platforme precum magazinul Google Play sau App Store pentru dispozitivele iOS.

Dar tocmai din cauza numarului mare de aplicatii care exista, poate fi confuz sa stim care dintre ele sunt cele mai potrivite pentru utilizarile pe care fiecare utilizator doreste sa le dea.

Mai jos, vom lista un total de aplicatii impartite in mai multe categorii, concepute pentru a vorbi cu prietenii, pentru a edita fotografii, pentru a asculta muzica gratuita, pentru a va juca, a verifica cele mai recente stiri, pentru a va verifica soldul bancar si multe altele.

Aplicatii de mesagerie

Desi telefoanele smartphone de astazi sunt utilizate pentru mai mult decat apelurile si mesajele text, aceste doua functii sunt in continuare functiile principale ale oricarui telefon mobil, deoarece va vor ajuta sa va contactati prietenii si familia.

Orice telefon mobil va include o aplicatie pentru a apela si a trimite SMS, dar exista alternative gratis care va permit sa faceti acest lucru printr-o conexiune la Internet, si nu printr-o retea telefonica.

WhatsApp Messenger

Skype

Slack

Aplicatii pentru retele sociale

Daca sunteti unul dintre cei care nu pot trai fara retele sociale, nimic nu va va face viata mai usoara decat sa aveti aplicatiile instalate pe telefonul smartphone. Unele telefoane vin deja cu aplicatiile principalelor platforme, dar daca nu este cazul dvs., veti fi interesat sa continuati sa cititi. Viziteaza codulluiserban.ro pentru mai multe informatii despre aplicatii, telefoane, tehnologie, etc.

Facebook si Facebook Messenger

Twitter

Timehop

Snapchat

Reddit

Aplicatii video si filme

Progresele tehnologice au facut ca smartphone-urile sa aiba ecrane mai bune, rezolutii mai mari si dimensiuni mai mari. Asta face ca vizionarea de filme si seriale dintr-un Android sa nu fie la fel de inconfortabila asa cum era acum cativa ani.

YouTube

Netflix

Amazon Prime Video

IMDb

Aplicatii muzicale

Va amintiti cand mobilul nu a fost conceput pentru a asculta muzica si foloseam walkmans, playere sau, cu mai putin de ani in urma, mp3 playere? Acum este greu sa intelegem ce ar fi un smartphone daca nu am putea sa ascultam melodiile preferate cu el.

Google Play Music

Spotify

Deezer

Shazam

SoundCloud

Aplicatii de carti

Dimensiunea mai mare a smartphone-urilor de astazi face, de asemenea, citirea cartilor mai confortabila si face ca achizitionarea de carti electronice sa fie mai putin importanta. Cu aceste aplicatii, puteti citi cat mai multe carti doriti, dar si revistele preferate.

Readly

Amazon Kindle

Audible

Aplicatii foto

Camerele telefoanelor smartphone au castigat de asemenea in calitate si fac unele fotografii cu o rezolutie care sunt invidia a numeroase camere compacte. Toate acestea sunt si mai bune datorita aplicatiilor destinate iubitorilor de fotografie.

Snapseed

Instagram

Google Fotos

Aplicatii de jocuri

Exista multe jocuri disponibile pentru dispozitive Android. In continuare, subliniem doua dintre cele mai populare.

Angry Birds

Plants vs Zombies 2

Aplicatii pentru cumparaturi

Smartphone-urile sunt, de asemenea, foarte utile atunci cand faceti cumparaturi online, dar poate fi greu sa faceti acest lucru dintr-un browser web. Daca va ganditi si la asta, nu ezitati sa profitati de avantajele oferite de aceste aplicatii.

Amazon

eBay

PayPal