Anya, paraseste trupa HI-Q

Anya, paraseste trupa HI-Q

aAnya, solista trupei Hi-Q, a anuntat in direct la emisiunea lui Catalin Maruta,” Happy Hour” ,ca paraseste trupa.

Fosta solista a trupei a dezvaluit ca niciodata nu s-a simtit bine in cadrul formatiei si ca, de acum inainte, va canta pe cont propriu.

Anya, a treia fata din Hi-Q, dupa Dana Nalbaru si Nicoleta Dragan, a declarat in emsiunea lui Maruta ca nu s-a simtit respectata in cadrul trupei. “Nu au mers niciodata lucrurile in trupa Hi-Q. Mihai Sturzu, managerul trupei, nu isi respecta angajatii. Pentru el, toti sunt prosti in jurul lui. Nu poti lucra cu un astfel de coleg”, a declarat Anya.

La fel de surprins de vestea aruncata pe piata de Anya a fost si Florin Grozea, care a intervenit telefonic. “Mda, e un moment nasol. Lucrurile astea puteam sa le discutam si intre noi”, s-a marginit sa spuna Florin.

“Preferam sa intre in direct Mihai, pentru ca Florin este un baiat educat, caruia nu am ce sa-i reprosez”, a mai spus Anya.

“In trupa au existat probleme foarte mari, Dana, Nicoleta au plecat, DJ Star a plecat, au mai plecat si altii, acum plec eu oare doar noi avem o problema? Interesul meu nu a fost sa plec din trupa. Bunul simt nu a existat niciodata acolo, plus ca nu si-au respectat termenele legate de bani”, a mai comentat Anya.

Anya a inceput de curand un proiect solo, piesa sa, “One”, luand cu asalt topurile din tara.

“Meritam o discutie sincera cu totii”

Dupa ce si-a revenit din socul pe care l-a primit in direct, cand Anya a anuntat ca paraseste trupa Hi-Q, Florin Grozea a postat pe blogul personal un mesaj prin care marturiseste ca a fost “consternat” cand a aflat ca trebuie sa-si caute o noua colega de trupa.

“Sunt consternat, am fost consternat cand am fost sunat in direct de ProTV. Alaltaieri am avut repetitii cu band-ul si ieri seara am inregistrat voci cu Anya pentru un nou single Hi-Q. Am fost luat prin surprindere dar inteleg dorinta de a promova single-ul pe care Jay-Ko il are in topuri acum. Sunt un admirator al vocii Anyei din primul moment si melodia este una foarte frumoasa! Si eu as fi atras atentia asupra acelei colaborari folosindu-ma de imaginea trupei care implineste 14 ani de existenta anul acesta. Ce ma suprinde este lipsa de fair-play, suntem 7 oameni in trupa si meritam o discutie sincera cu totii. Mihai, colegul si prietenul meu de-o viata este plecat in Asia in vacanta. Voi discuta cu el cand se intoarce si vom hotari impreuna pozitia trupei”, a scris Florin pe blogul personal.

Cu toate acestea, Florin tine sa-i linisteasca pe fanii Hi-Q transmitandu-le ca “totul va fi bine atata timp cat suntem sinceri si sanatosi”.

Leave a Reply