Actiune pe apa

Actiune pe apa

Credeai ca numai alergatul sau mersul la sala te vor ajuta sa arzi grasimile? Ei bine, noiti propunem sa te urci fie in barcuta, fie in hidrobicicleta si sa experimentezinoi metode de a-ti tonifia trupul.
Trebuie sa iubesti natura si, cu siguranta, te-ai gandit, cand erai in sala de fitness, cum ar fi daca te-ai afla pe marginea unui lac. Data iti doresti un spate de invidiat, brate bine conturate, sani fermi si picioare tonifiate , mergi pe mana noastra si alege sa te plimbi cu barca sau hidrobicicleta! Respecta-ti trupul, hraneste-ti sufletul, iar o ora petrecuta pe lac iti va aduce numai beneficii.

In barcuta. O plimbare cu barca, atunci cand iti propui sa iei problema in propriile maini, anume sa vaslesti, iti va aduce nu numai o stare de buna dispozitie, ci iti va ajuta si trupul. Cu o pozitie corecta de vaslit, iti vei putea dezvolta muschii abdominali si ai spatelui. Vaslitul iti pune in miscare atat bratele si spatele, cat si muschii abdominali. Totodata, poti simti o usoara incordare si a picioarelor. ATENTIE: Inainte de a incepe sa vaslesti, e bine sa te gandesti daca ai avut probleme cu umerii sau cu articulatiile bratelor. Daca da, intreaba specialistul daca e bine sau nu sa te plimbi cu barcuta.

Cu hidrobicicleta. O iesire, pe inserat, cu hidrobicicleta va fi de ajuns ca picioarele tale sa isi dea intalnire din nou cu energia, iar tu le vei simti tonifiate, pregatite pentru noua rochie de seara. Plimbarile cu hidrobicicleta lucreaza cel mai mult cu muschii picioarelor, iar daca va deveni un obicei, vei observa ca si abdomenul tau va fi mai ferm. ATENTIE: Daca hidrobicicleta nu este prevazuta cu umbrela, e bine sa alegi ore potrivite pentru o plimbare, ca sa nu ai parte de arsuri. In acelasi timp, imbraca-te sport si evita jeansii, pentru ca in hidrobicicleta se vor dovedi incomozi. Distreaza-te si energizeaza-ti trupul!

Older Post

Leave a Reply