4 lucruri mega jenante pe care trebuie sa le spui

4 lucruri mega jenante pe care trebuie sa le spui

Sa le spui cu voce tare, nu e atat de usor sau dragut, dar facand asta ai sansa sa faci schimbari care conduc spre o relatie sanatoasa. Fetele vorbesc si arata unele lucruri incomfortabil.

Trebuie sa slabesti

Greutatea este o problema emotionala, care ar trebui sa fie pus in discutie doar cu un membru al familiei, cea mai buna prietena, sau o persoana de incredere, persoane care te vor intelege si te vor asculta cu mana pe inima. Altel spus e doar bitchy!

Daca iti pasa de o persoana care isi supune la sanatatea la risc, prin comportamentul ei, ai dreptul sa scoti problema la lumina. Realitatea este ca trupul omenesc se schimba atunci cand este sub stres, sau trece prin momente grele din punct de vedere emotional. Dar fii sigura cand vrei sa ajuti pe cineva , ca il condamni in scop constructiv, fiind constienta de factorii externi. Incearca ceva de genul: “ Incepe sa ma ingrijoreze situatia asta stresanta in care te afli, o sa te imbolnavesti. “ Apoi intreab-o daca poti s-o ajuti  in vreun fel sa-si revina in forma, cum ar fi sa tabacesti fundul intr-o incaierare.

Prietenul tau te inseala

Nimeni nu vrea sa fie cea care da vestile rele. Dar gandeste-te la asta: Imagineaza-ti cum te-ai simti tu, daca ai afla ca prietenul tau e implicat intr-o alta relatie, si prietena ta stia lucrul asta. Nu numai ca ti-ai pierde  increderea in partenerul de viata, ci si prietena ta. Sa vorbesti despre ceea ce stii, chiar daca nu e placut, este un semn de respect. Incepe prin a intreba-o: “Ce simti pentru el?”, “ Simti ca poti avea incredere in el?”, exporeaza-i sentimentele si instinctele. Daca si ea este suspicioasa deja, te va intreba unde vrei sa ajungi.  Respira adanc, si spune-i ca ti-e greu sa ii zici  ceva ce o va supara. Explica-i rational si  fii pregatita sa nu accepte asta.

Merit o marire

Crezi ca a marirea ta de salariu a tot fost amanata?  Atunci, trebuie sa vorbesti. Daca nu crezi ca esti platita pe masura efortului tau, vei deveni nesatisfacuta, ceea ce iti va afecta moralul si performanta. Deci, indrazneste sa ceri o marire de salariu. Cand ciocani la usa sefului tau, sa ai pregatite argumente solide. Daca raspunsul este “nu” , incearca sa nu iti arati frustrarea si cere un ghid cu ceea ce trebuie sa faci sa primesti aceasta marire.

E timpul sa-ti ridici fundul de pe canapea si sa-ti cauti un job

Nu poti judeca pe cineva in zilele noastre daca nu are un job. Dar trebuie sa dai un ghiont celui care nici macar nu incearca. Ajuta-l dandu-i exemple nu chiar evidente, despre cum este sa muncesti pentru ceea ce ai. Fa-l pe el sa vrea sa munceasca, nu ii impune. La un moment dat oricine trebuie sa isi castige  existenta pe cont propriu.

Leave a Reply