Zodiile in 2009

Astrologii au citit in stele si prevad pentru 2009 o perioada fara razboaie, dar cu greutati financiare.

¬†Potrivit ZR, urmatoarele 12 luni vor fi un amalgam de entuziasm si nesiguranta, de inspiratie si confuzie, de excese si privatiuni, de incercari si sperante. Situatiile complexe prin care vom trece ne vor solicita ratiune, simt practic, adaptabilitate si… o buna rezistenta nervoasa. Vor fi o tripla conjunctie Jupiter-Neptun (precedentele s-au produs in 1843, 1919/1920 si 1971), o influenta aproape continua a opozitiei Saturn-Uranus (carevine din 2008 si se va propaga si in 2010) si sase eclipse (in loc de patru, cate se produc de obicei intr-un an).

Daca zodiile de pamant au fost cap de afis in 2008, anul 2009 aseaza alte zodii in prim plan, de data aceasta fiind vorba de semnele de aer. Pentru ca pe 6 ianuarie 2009, Jupiter isi ia ramas bun de la Capricorni (dar care, din pacate, nu pot rasufla inca usurati, datorita prezentei apasatoarea planetei Pluto in zodia lor) si intra in Varsator si, pana in 19 ianuarie 2010, le sustine de aici ascensiunea si innoirea nativilor in Varsator.

O alta planeta, Saturn, paraseste zodia Fecioarei pe 30 octombrie 2009, lasandu-i finalmente in pace pe Gemeni, Fecioare, Sagetatori si Pesti, pe care ii tot pune la incercare de prin 2007 incoace, dar pentru ca intra in Balanta unde va zabovi… vreo trei ani, ii ia in colimator pe Berbeci, Balante, Raci si – iar! – pe Capricorni, pregatindu-le mari probe de maturitate.

Cu Jupiter in Varsator si Saturn inca in Fecioara, pe putem astepta la surprize placute la serviciu, la sefi si colegi noi, la domenii noi de actiune in cariera, la proiecte profesionale noi, mai moderne si mai indraznete, la o mai mare libertate de miscare in plan profesional, la un numar mai mare de afaceri proprii de succes, la asocieri profitabile, la o mai buna intelegere in plan profesional, la strangerea relatiilor la serviciu, ca spre final de an 2009, dupa ce Saturn intra in Balanta, sa fim mult mai preocupati de lucrurile frumoase ale vietii, cele care ne ofera satisfactii sufletesti, in plan social, monden, conjugal, artistic. Relatiile se vor lega mult mai usor la serviciu in prima parte a lui 2009, dar la finalul lui 2009 ele se concentreaza mai mult pe sfera sociala si matrimoniala. Vom simti nevoia sa iesim mai mult in societate, sa cunoastem oameni, sa socializam, sa participam la evenimente colective, iar unii se vor gandi din ce in ce mai serios la casatorie, dar punand totusi accent pe independenta si prietenia dintre parteneri, nu neaparat pe relatiile traditionaliste, posesive, restrictive.

Daca Jupiter ne incanta cu energia lui odata la 12 ani, nu la fel se poate vorbi de Saturn, care nu a mai trecut prin Balanta de prin 1980-1982, evidentiind, asadar, un aspect astral rarisim cu care vom confrunta cu totii, intr-un fel sau altul. Nu inseamna ca, daca zodiile deja mentionate sunt in prim plan, celelalte pot dormi linistite. Dimpotriva! Cand zodiile de aer Gemeni, Balanta, Varsator – se bucura de impulsul jupiterian, si semnele de foc Berbec, Leu, Sagetator sunt puternic provocate si impulsionate de Jupiter, pe cand semnele de apa si pamant pot resimti stari dintre cele mai bulversante.

Pages: 1 2

Leave a Reply