Wallpapers de 8 MARTIE, Imagini si felicitari de 8 MARTIE pentru Facebook

Wallpapers de 8 MARTIE, Imagini si felicitari de 8 MARTIE pentru Facebook

Felicitari_8_Martie

E cel mai de pret pe pamantul asta,sa nu fi nici o data suparata pe ea finca ca rasplata trebuie sa ai foatre mare grija de ea ……vei vrea sa dai timpu iapoi si sa regreti ca nu ai ascultat-o atunci cand trebuia ……..eu zic ca mama inlocuieste totul pe lumea asta daca nu ar fi ea noi nu am trai si multumita ei suntem .

Mama – cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte. Mama – lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!

Primavara… anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca! Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!

Leave a Reply