Valentine’s Day Apps: Cele mai romantice aplicatii iPhone pentru Valentine’s Day

Valentine’s Day Apps: Cele mai romantice aplicatii iPhone pentru Valentine’s Day

Vezi cele mai noi aplicații pentru Ziua Îndrăgostiților! bține cele mai utile aplicații gratuite pentru iPhone pentru Ziua Îndrăgostiților, pentru o experiență inedită in această zi specială.

val

Pregatiti-va  pentru 14 februarie cu super aplicații pentru Ziua Îndrăgostiților pentru iPhone. Vezi ele mai noi și cele mai populare iPhone Apps pentru Ziua Îndrăgostiților, care va pot aduce mai aproape de cei dragi oferindu-va idei grozave pentru surprize romantice.

Descărcați cele mai bune aplicații de Ziua Îndrăgostiților din App Store gratuit chiar acum. Aceste  hot aplicații pentru Ziua Îndrăgostiților, va pot ajuta sa aveti o zi mai romantica și mai frumosa cu partenerul de viata.

Pose – iPhone Fashion App

1

Una dintre cele mai hot aplicații pentru iPhone pentru Ziua Îndrăgostiților, Valentine Cam, vă permite să faceti fotografii romantice și alege dintr-o bibliotecă fantastică cu efecte de Valentine’ Day.

Valentines! iPhone App

2

Fa o felicitare speciala de Ziua Îndrăgostiților cu aplicatia Valentines! iPhone App, una dintre cele mai romantice aplicații de Ziua Îndrăgostiților. Această aplicație gratuită pentru iPhone oferă 100 Felicitari pentru Ziua Îndrăgostiților și o dată ce o personalizați, o puteți trimite prin e-mail sau partaja pe Facebook.

Valentine’s Day Special iPhone App

3

Creeaza o colecție speciala de Ziua Îndrăgostiților cu cea mai tare aplicatie pentr iPhone, cu citate romantice, poezii si alte resurse pentru zi specială. De la moduri de a spune “Te iubesc” pentru cea mai bună galerie de dragoste SMS, acest iPhone App poate ajuta să duceti povestea de dragoste la un nivel cu totul nou.

Leave a Reply