Unde poti face sex in 3?

Unde poti face sex in 3?

Petreceri mari. Vorbim despre petreceri in care sunt cel putin 50 de oameni, muzica tare in care oamenii doar zambesc si gesticuleaza, corpuri frumoase si bete si o atitudine libera. Fiecare este lubrifiat – cu bauturi – si daca incepi sa vorbesti cu un cuplu sau ai o prietena nebuna si dati de un tip la fel ca voi, asigura-te ca flirtezi cu ei si ii faci sa flirteze unul cu altul, se intampla des la petreceri. Cu cat devin mai relaxati, cu atat veti ajunge in pat pentru a face sex toti 3.

Jacuzzi. Jacuzzi activeaza senzualitatea la toate femeile. Data viitoare cand esti excitata, intr-un jacuzzi cu mai multe fete si baieti, la petreceri, cauta-ti sansa. Asaza-te intre doua fete sau langa o pereche si incepe conversatia. Stropeste-i, glumeste cu ei si veti ajunge departe cu jocurile.

Doua lesbiene. Daca esti intr-un cuplu de fete lesbiene care sunt atrase de un amic al vostru si el e atras de ele, este ideal. Desi multe cupluri lesbiene sunt neinteresate sincer de sexul heterosexual, sunt adesea interesate de experiente salbatice. Poti fi parte din asta, incepe sa pui intrebari sexuale si sa vorbesti despre experiente de acest gen si usor-usor, propunerea nu va intarzia sa apara.

Prietene in vacanta. Daca te nimeresti cu cele mai bune prietene langa tine sau cu cei mai buni prieteni,se pot dezlantui cele mai nebune dorinte sexuale. Putem spune ca prietenii in vacanta sunt dispusi sa incerce lucruri noi sexuale, asa ca serveste-i cu un pahar de alcool si trateaza-i ca pe niste persoane foarte importante.

Concerte intense si „aburite”. Concertele care tin de muzica ritmata, puternica, intensa, de bere si de centimetri de spatiu intre corpuri sunt mine de aur pentru experiente sexuale salbatice. Indreapta-te spre cei care danseaza intruna, cauta fete si baieti si danseaza cu ei, cine stie pe cine pui ochii

Stripteuzele dragute – pentru baieti. Nu toate stripteuzele sunt obsedate de sex. De fapt, unele dimpotriva, sunt timide. Totusi, exista cazuri in care stripteuzele pot indeplini visul oricarui barbat. Ele nu sunt greu de intalnit, dar nu te purta cu ele ca cu niste obiecte. Fa-le prietene cu tine si le vei trezi interesul. Poate veti ajunge sa si beti ceva impreuna apoi, iar drumul catre un threesome e scurt.

Leave a Reply