Trailer “It’s complicated”- o noua comedie cu Meryl Streep si Alec Baldwin

Trailer “It’s complicated”- o noua comedie cu Meryl Streep si Alec Baldwin

aScriitoarea si regizoarea  Nancy Meyers, revine cu o noua comedie de succes, “It’s Complicated”, avand ca protagonisti pe Meryl Streep si  Alec Baldwin.

Jane (Meryl Streep) este proprietara unui restaurant profitabil din Santa Barbara, are trei copii mari şi este divorţată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin),
un avocat cu care a rămas în relaţii amicale. Totul pare să meargă pe făgaşul normal, până într-o zi, când Jane şi Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor.

Amintirile frumoşilor ani petrecuţi că soţ şi soţie se pare că au un efect neaşteptat asupra celor doi, care se aruncă într-o aventură extrem de pasională. Şi de aici se complică lucrurile, fiindcă Jake e însurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tânără decât el, iar Jane este curtată de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care îl angajase că să-i renoveze bucataria…

Acum, Jane încearcă să-şi dea seamă dacă îi place să fie “cealalta femeie”, Jake se trezeşte că este foarte prins de această relaţie extrem de plăcută într-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai încerca să-şi revină după propriul divorţ, îşi dă seama că s-a îndrăgostit de Jane, dar nu e sigur că îi convine să fie prins în acest triunghi amoros.

Oare Jane şi Jack ar trebui să-şi vadă fiecare de viaţă lui şi să renunţe la această relaţie clandestină, sau dragostea e într-adevăr mai dulce când se întâmplă a doua oară? E tare complicat!

Scenaristă şi regizoarea Nancy Meyers (Ce-şi doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieşi, Vacanţa) revine cu o comedie despre dragoste, divorţ şi tot ce se întâmplă între timp… Meryl Streep, Steve Martin şi Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emoţionante şi inteligente, despre un triunghi amoros care… E tare complicat!

Filmul poate fi vizionat din 5 februarie la Hollywood Multiplex .

Leave a Reply