Statusuri noi de Dragobete

Statusuri noi de Dragobete

Statusuri noi de Dragobete pentru indragostiti

Te Iubesc din toata inima – imi ia 2 secunde sa iti zic, dar imi trebuie o viata intreaga sa iti demonstrez cat de mult. Hai sa incep azi, de Dragobete sa-ti arat…

Daca veti trimite si un simplu Te Iubesc, cu siguranta veti lumina ziua celui sau celei care il va primi. Va dorim sa aveti un Dragobete plin de dragoste impartasita!

Decat sa ne plictisim cu mesaje de Sfantul Valentin mai bine punem ban la ban si o dam pe vin.

Dragobetele este varianta romaneasca a Zilei Indragostitilor de Valentine’s Day. Indragostiti de peste tot din Romania, dar si cei care sunteti romani si plecati prin colturile lumii, mai este putin si sarbatoarea romaneasca a dragostei vine….

Nu ti-am dat mesaje de Sfantul Valentin sau Dragobete nu pentru ca nu am minte, de Ziua Indragostitilor eu te iubesc mai presus de cuvinte.

Mai e putin si Ziua Indragostitilor bate la usa, te rog nu-ti mai lua haine mulate cand ai trei metri de gusa.

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt.

Tu esti comoara vietii mele, esti minunea pe care am intalnit-o intamplator si care m-a facut fericita. Te iubesc enorm! Te doresc mai mult ca niciodata de acest Dragobete!

Nu ti-am dat mesaje de Sfantul Valentin sau Dragobete nu pentru ca nu am minte, de Ziua Indragostitilor eu te iubesc mai presus de cuvinte.

Nu ma incanta cu nimic ca a venit Valentine’s Day si nu ma nici un ban, e ca si cum le-ai zice lu’ Horea Closca si Crisan ca nu-i tragi pe o roata de lemn…i tragi pe una de Mertan.

24 februarie ofera ocazia tuturor celor indragostiti sa isi declare din nou iubirea iubitului sau iubitei. Ce poate fi mai frumos decat a incepe o zi a dragostei, ziua de Dragobete, cu un mesaj de dragoste, cu frumoase cuvinte pline de sentiment.

Suflam in aceiasi punga de auroloac si ne iubeam in canal pe conducta aia mare care alimenta doua cartiere impunatoare, pentru noi Valentine’s Day era doar o zi obisnuita in care furam portofele si desenam pe ele inimioare..

Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa,m-as apleca asupra umarului tau,te-as strange in brate si as spune “uite asta”.

Leave a Reply