Statusuri hot pentru messenger

Cate flori îs în gradina/De s-ar face fete mari/M-as lasa de meserie/Si m-as face gradinar
Când m-am apucat de scris/Lacrimile m-au cuprins/In batista le stergeam/Si la tine ma gândeam.
Ca te-am vazut, e vina mea/Ca mi-ai placut, e vina ta/Ca te iubesc nu ma-ntreba/Saruta-ma si vei vedea.
Greseala e umana, a ierta e divin . Ma ierti ?

In rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata !

Sarutul tau inca il mai simt pe buze, ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti, lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti !

Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Ups !? Te-ai lovit?

Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire !

Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu…

Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheatza pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine…

N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti !

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt…

As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea

Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubit-o sa iti zic noapte buna…

Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare…

De-as fi apa n-as mai avea nevoie de lacrimi, de-as fi foc n-as mai avea nevoie de caldura, de-ai fi doar al meu n-as mai avea nevoie de nimic !

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc !

Am plans, am suferit, am pierdut atatea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi…

Aceste mesaje de dragoste pot constitui sugestii de sms-uri (smsuri) de dragoste pentru persoana pe care o iubesti sau o admiri.

O doamna adevarata este una care poate fac e ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine – eu sunt acela.

Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si prietenia incepe cu tine si cu mine.

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o ?

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange…

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati – in acele momente, un simplu « Salut » poate readuce bucatile laolalta.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

Exista 4 etape catre fericire : 1.eu 2.tu 3.inimile noastre 4.noi doi impreuna

Pages: 1 2

Leave a Reply