Statusuri de Craciun

Statusuri de Craciun

Posteaza statusuri speciale de sarbatori pentru prieteni, statusuri de Craciun, statusuri de anul nou cu urari si felicitari.

craciun

Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca linistete si pace in suflet. Ganditi-va ca atunci cand va impodobiti bradul de Craciun, impodobiti ieslea cu paie umede si galbene in care s-a nascut Iisus Hristos. Fiecare casa poate deveni o iesle in care Mantuitorul se naste. Sarbatori fericite!

Sa tinem lumanarile de Craciun aprinse si dupa aceasta sarbatoare – lumanarea credintei in grija Creatorului nostru si lumanarea iubirii si compasiunii pentru aproapele nostru

Zapada, brazi luminosi, cozonaci, colinde, cadouri …toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului…Fie ca acest moment sa te gaseasca alaturi de cei dragi si semnificatia Craciunului sa iti umple inima de dragoste, caldura si speranta…Iti doresc numai clipe fericite! Merry Christmas!

Pentru “omul mare” din tine: Craciun fericit, si un an nou – ca de obicei 🙂 – mai bun decat toti cei dinainte! Iar pentru copilul din tine: nu uita sa te speli pe dinti, sa te joci in fiecare zi in aer liber, sa te uiti cu atentie la ceilalti, si sa visezi! Nu e nimic mai trist decat tristetea unui om vesel! Un batranel cu chipul drag a sosit la tine in prag. Sa nu-l gonesti, e Mos Craciun si iti aduce un an bun. “La Multi Ani!”

Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!
10. Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata.CRACIUN FERICIT!

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.

Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.

Nu suntem niciodata singuri – acesta este mesajul Craciunului. Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse miros de cozonaci si mere coapte. Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul. CRACIUN FERICIT !!!

Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie… ofera mai multa bunatate… uita greselile nevinovate… si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta… Craciun Fericit alaturi de cei dragi…

Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!

Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

Leave a Reply