Statusuri de Anul Nou 2011 – Statusuri pentru Messenger si Facebook

Statusuri de Anul Nou 2011 – Statusuri pentru Messenger si Facebook

Statusuri de Anul Nou 2011 – Statusuri pentru Messenger si Facebook

In noul an ce vine sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri. La Multi Ani!

Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!

Daca simti ca nimeni nu-ti vrea binele, uitate pe cer, numara toate stelele, este binele ce ti-l vreu eu.La Multi Ani si un An Nou Fericit Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa …

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, fericire, iubire, pace in sufletele voastre si multe bunatati pe masa!La multi ani!

Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La multi ani!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2011.

Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Sa va aduca Bunul Dumnezeu pacea si fericirea in casa voastra (dvs),multa iubire si dragoste de apropiatii vostrii.LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2011 asa cum ni-l dorim!

Leave a Reply