Statusuri de Anul Nou 2010

Statusuri de Anul Nou 2010

Statusuri de Anul Nou 2010

Cateva mesaje scurte (SMS) pentru anul nou: Cat de mult mi-a luat sa scriu mesajul As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama cat de mult mi-a luat sa scriu mesajul asta SMS de la …

Urare de anul nou pentru studenti: Sperantele ce au ramas sperante /Sa le preia Anul Nou 2010 /Decis sa nu ramina cu restante /Acesta este al sarbatorii rost /De-aceea sa petrecem se cuvine /Inchin in cinstea celui care-a fost /Si-n sanatatea celui care vine

Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zambetele copiiilor iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca. Sa ai parte de cel mai frumos 2010! La Multi Ani!

O sa-ti dau Mesaje de Sarbatori, un buchet de flori, un pupic care sa-ti trezeasca fiori si o masina de Sarbatori

30 de mesaje si sms-uri de anul nou: Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum …

Anul nou-o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti.. tipa, lupta, da din coate, Asa le obtii pe toate! La multi ani si sanatate.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2010 asa cum ni-l dorim!

Daca simti ca nimeni nu-ti vrea binele, uitate pe cer, numara toate stelele, este binele ce ti-l vreu eu.La Multi Ani si un An Nou Fericit Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa …

La multi ani cu soricei, /Mai mascati, mai maruntei. /Sa-i ti in buzunare, /Si-o sa ai un an mancare, /Sa-i ti ascunsi la piept, /Si-o sa ai un an perfect!

Mesajul asta de Sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-i umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!!!

Sa te bucuri de aceste sarbatori de iarna cum nu te-ai bucurat niciodata, sa ai o masa incarcata, bani ca niciodata si casa luminata!!!

Inainte ca soarele sa apuna calendarele 2009 sunt aruncate iar retelele mobile sunt incarcate. Iti doresc ca in 2010 sa te bucuri de fiecare moment al vietii.

Fie ca acest mesaj de sarbatori sa-ti faca necazurile absente, sa va bucurati alaturi de cei dragi de cele mai frumoase momente…

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… LA MULTI ANI!

Cuvintele de anul trecut apartin limbajului de anu trecut. Cuvintele din noul an asteapta o noua voce. Dupa un sfarsit va exista intotdeauna un inceput. Un An NOu Fericit!

Leave a Reply