Statusuri de agatat pe Messenger

Statusuri de agatat pe Messenger

Statusuri de agatat pe Messenger – Statusuri noi de dragoste

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as allege momentul cand te-am cunoscut.

As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau, pentru a putea aluneca pe obrazul tau si a ajunge pe buzele tale, dar nu as vrea ca tu sa fii o lacrima pe obrazul meu pentru ca te-as pierde ori de cate ori as plange…

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Atunci cand iti este dor de cineva, de fiecare data cand de gandesti la acea persoana inima ta este ca si sfarmata in bucati – in acele momente, un simplu « Salut » poate readuce bucatile laolalta.

Dragostea… Toata viata mea am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans dupa ea. Acum, langa tine, am gasit-o !

Ma tot gandesc de ce nu-mi trimiti un SMS. Posibile variante: a. esti ocupata b. esti obosita c. esti bolnava d. vrei sa ma faci sa iti simt lipsa

Un inger m-a intrebat de ce tin atat de mult la tine. I-am spus ca nu exista nici un motiv ca sa nu fac asta…

Voi merge alaturi de tine pe strada cu o conditie: ascunde-ti aripile pentru ca lumea san u stie ca esti ingerul meu.

Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

Când m-am apucat de scris/Lacrimile m-au cuprins/In batista le stergeam/Si la tine ma gândeam.

Ca te-am vazut, e vina mea/Ca mi-ai placut, e vina ta/Ca te iubesc nu ma-ntreba/Saruta-ma si vei vedea.

Greseala e umana, a ierta e divin . Ma ierti ?

In rai fara tine e moarte e gheata, Si in iad linga tine e bine e viata !

Sarutul tau inca il mai simt pe buze, ma faci sa plutesc atunci cand imi zambesti, lasa-ma sa fiu langa tine, atunci cand te trezesti !

Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Ups !? Te-ai lovit?

Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire !

Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu…

Leave a Reply