Sms-uri de “la multi ani” – Mesaje de “la multi ani” – Statusuri de “la multi ani” – Urari de “la multi ani”

Sms-uri de “la multi ani” – Mesaje de “la multi ani” – Statusuri de “la multi ani” – Urari de “la multi ani”

la multi ani mesaje

Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!

In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poat-un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere!

Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La Multi Ani!

Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sanatate si iubire, de tot ce-i mai bun pe lume si de la mine ganduri bune! La multi ani!

Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anu’ nu o sa mai am ce sa-ti doresc.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

Unora le place ziua de duminica, altora cea de luni, dar mie imi place ziua ta. La multi ani!

Mai multe zambete pe fata, mai multi bani in portofel, mai multa dragoste in inima

Munceste ca si cum n-ai avea nevoie de bani, iubeste ca şi cum nimeni niciodată nu te-a ranit, danseaza ca si cum nimeni nu te vede, canta ca si cum nimeni nu te aude, traieste ca si cum paradisul ar fi pe pamant. La Multi Ani!

Ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a daruit o mama atat de buna, o prietena si sotie nepretuita . Il rugam sa ne ajute sa putem trai alaturi de tine inca multi multi ani de acum inainte. La multi ani!

Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La Multi Ani!

Fie ca cele mai frumoase binecuvantari ale lui Dumnezeu sa se rasfranga asupra ta si a zilei tale de nastere!

Am cautat peste tot un cadou decent, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca tine! Accepta asadar acest gand bun insotit de un sincer “La Multi Ani”!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

La aniversarea ta îti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoțeasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani!

Leave a Reply