Rutina de ingrijire a pielii pe timp de noapte

Rutina de ingrijire a pielii pe timp de noapte

Este tentant sa ne indreptam spre patul nostru  cald fara sa ne indepartam machiajul sau sa ne spala pe ten, dar nu o faci. Daca treci peste ingrijirea pielii pe timp de noapte, pielea ta va fi terna si plina de cosuri. Cateva minute de grija fata de corpul tau, in fiecare noapte te vor ajuta sa ai o stralucire naturala sanatoasa si tanara.

Iar ingrijirea pielii nu trebuie sa fie foarte scumpa sau sa iti fure timpul – trebuie sa alegi doar produsele potrivite tie. Incearca o rutina simpla, de mai putin de 5 minute, iar pielea iti va multumi dimineata.

Curatare. Apa fierbinte poate fi placuta, dar usuca pielea. Foloseste apa calda si un servetel cu care sa iti speli fata. Indeparteaza tot machiajul, pentru a curata porii si pentru a evita iritarea ochilor.

Exfoliere. Fiecare ar trebui sa foloseasca un exfoliant pe timpul noptii. Exfoliantele curata pielea moarta, facandu-ti tenul mai luminos si liniile mai subtile. Treci peste scrubul grunjos care irita pielea si alege ceva cu acid alfa hidroxi, daca ai tenul normal spre uscat si acid beta hidrox daca ai tenul uleios. Este un pas anti-imbatranire esential – trebuie sa fie facut noaptea, pentru cele mai bune rezultate. Daca ai piele sensibila, exfolierea este buna o data la doua zile.

Hidratare. Protejeaza-ti si mentine-ti pielea moale, folosind un hidratant. Foloseste-l pe cel mai usor pentru tipul tau de piele, care sa asigure hidratare fara sa ingreuneze pielea. Cauta un hidratant cu antioxidanti, care ajuta la repararea pielii. Si treci peste cremele scumpe pentru zona ochilor, hidratantul ar trebui sa fie numai bun, in special daca are o formula usoara.

Acorda-ti cele 5 minute esentiale pentru piele si ea iti va multumi prin stralucire si sanatate!

Leave a Reply