Revenim la afrodisiace!

Revenim la afrodisiace!

Vrei ca cina romantica sa fie urmata de o noapte de pasiune? Secretul acestor scantei poate sta asezat chiar pe masa! Mancarea pe care o consumam are impact asupra corpului in mai multe feluri decat credem. Unele pot sa ne afecteze direct dorintele sexuale ale mintii si corpului. Aceste alimente se numeste afrodisiace.

Cuvantul afrodisiac deriva de la Afrodita, zeita greaca a erotismului. Daca incluzi aceste alimente afrodisiace in meniul tau, vei avea parte de noaptea pe care ti-o doreai.

Ciocolata, care contine feniltilamina, substanta chimica a dragostei, este pe primul loc in alimentele afrodisiace. Substanta este cunoscuta ca induce starea de euforie si atractie. Ciocolata contine si anandamida, care creste sentimentul de bine.

Stridiile sunt poate, cele mai cunoscute alimente afrodisiace. Acest lucru se poate datora continutului ridicat de zinc care ajuta la producerea spermei si creste libidoul. Aroma stridiilor se pare ca creste dorinta sexuala.

Smochinele se pare ca sunt un simbol al organelor sexuale feminine. Nu e de mirare ca sunt afrodisiace! Dovezile istorice merg cu secole in urma si marturisesc ca acest fruct este un stimulent sexual. Grecii le asemanau cu sexualitatea.

Mierea contine mari cantitati de vitamina B, care creste testosteronul din sange. Testosteronul creste dorinta sexuala la femei si barbati si contine si boron, care ajuta in folosirea estrogenului – hormonul sexual feminin. In plus, sunt moduri excitante in care poti linge mierea.

Sampania nu numai ca adauga romantism cinei, dar este un afrodisiac pentru ca intra in circulatia sangelui si te scapa de inhibitii si creste pofta sexuala.

Bananele sunt afrodisiace si nu, din cauza formei lor. Ele contin nivele ridicate de potasu, magneziu si vitamina B, care sunt benefice pentru sexualitatea barbatilor.

Migdalele sunt bogate tot in magneziu si vitamina E, care cresc libidoul feminin, iar aroma lor excita femeile.

Leave a Reply