Pozitia ta preferata in somn iti arata caracterul!

Pozitia ta preferata in somn iti arata caracterul!

Pe spate. Asa dormi tu: pozitia ta preferata cand dormi este lungita pe spate. Mainile lenevesc pe langa corp, fie stau intinse deasupra capului sau incrucisate sub cap, iar picioarele se odihnesc fie complet intinse si departate, fie usor apropiate. Asa esti tu: nu degeaba aceasta pozitie se mai numeste si pozitia regelui. Esti increzatoare in fortele proprii si esti gata oricand de experimente noi. plina de energie, foarte curioasa din fire, esti o persoana extrem de sociabila. In plus, tot timpul esti in cautarea aventurilor. Tip: cele care adora sa doarma pe spate, adora in acelasi timp sa fie permanent in centru atentiei. Uneori insa, ar fi bine sa mai asculte si parerile celorlalti si sa incerce sa nu-si mai impuna punctul de vedere imediat.

Pe burta. Asa dormi tu: cel mai bine dormi pe burta. Pozitia bratelor – incrucisate sub perna, la distanta de corpul tau sau pe langa corp. Asa esti tu: esti o perfectionista. Extrem de ambitioasa, nu te lasi pana lucrurile nu ies cum trebuie. In ceea ce priveste studiile si prietenii – iti place sa fii tu cea care organizeaza totul, sa faci planuri pentru toata lumea si nimeni sa nu iti comenteze abilitatile de organizatoare. Cine indrazneste, pierde atentia ta. Tip: iubesti planurile pe termen lung, te-ai specializat in ele. Spontaneitatea insa iti da mari batai de cap. Incearca sa nu mai fii asa de categorica si rigida, savureaza mai des placerile vietii. Vei vedea ca spontaneitatea aduce un farmec deosebit.

Pozitia fetus. Asa dormi tu: adormi si te trezesti in pozitia in care ai stat in pantecul mamei – pozitia fetusului. Picioarele iti sunt indoite, pe o parte, spre piept, iar mainile stau cat mai aproape de corp. De multe ori tii un animalut de plus langa tine, o perna moale, orice poti imbratisa. Asa esti tu: ai nevoie de protectie si siguranta. Daca in viata ta ceva nu merge bine, nu este asa cum iti doresti, reactionezi imediat ca un copilas neajutorat. Cauti sustinere din partea prietenilor si a familiei, a celor pentru care esti in stare de sacrificiu. Esti genul dulce, foarte sociabil. Tip: nu mai fugi de probleme, cu totii dam de ele. Incearca sa le rezolvi singura, sigur vei reusi.

Pe o parte. Asa dormi tu: pozitia ta ideala de somn este pe o parte. Cu bratlee apropiate de corp, sau dimpotriva, departate, picioarele sunt usor indoite si tu gata oricand sa tii pe cineva in brate. Asa esti tu: esti o persoana agreabila, deschisa, foarte simpatica de obicei – toata lumea se simte bine cand e alaturi de tine. Vesela si optimista, pusa mereu pe sotii, faci fata situatiilor. Activa, spontana si curajoasa, nu exista imposibil pentru tine. Tip: ai incredere in tine si faci totul ca sa iti implinesti visele. Te enervezi repede cand gresesti, pentru ca esti exigenta cu tine. Aminteste-ti ca din greseli invata omul!

Despre somn: fiecare om doarme o treime aproape, din viata, adica 220 de mii de ore. Trezitul de dimineata si culcatul dupa miezul noptii sunt normale. Fiecare om are nevoile sale. Este cel mai bun somnul intre 6 si 8 ore.

Leave a Reply