Pacaleli de 1 aprilie 2011

Pacaleli de 1 aprilie 2011

Pacaleli de 1 aprilie 2011

Luati o foaie si scrieti pe ambele parti: “Citeste pe verso”.

Le spui prietenilor glumind ca te sinucizi si, surpriza, te gasesc mort cu un bilet in buzunar: “v-am tras-o!”

Dergi la scoala/serviciu cu o bata si cand colegii te vor intreba ce faci cu ea, spune-le ca e “pentru orice eventualitate”

Vata bazaltica (pentru izolatie termica), un pachetel de servetele frumos parfumate, le despaturiti, frecati servetelele de patura bazaltica, le impaturiti la loc si sigilati pachetelul. Va prefaceti ca-l uitati pe coltul mesei sau pe un pervaz de fereastra!

Pune o folie de plastic transparenta la toaleta intre vas si colac. Noaptea e cel mai bun moment, ca sa nu fie remarcata. Apoi cand cineva o sa mearga la toaleta… Surpriza!!! Dar fii atent si nu face farsa asta decat daca esti pregatit sa cureti pe urma… si cu siguranta vei avea ce curata!

Daca se poate schimba semnele de la toaleta sau de la cabinele de barbati -> femei si invers…surpriza va fi neasteptata

Daca se poate schimba semnele de la toaleta sau de la cabinele de proba. barbati -> femei si invers…surpriza va fi neasteptata

Fa-i semn la un taxi pe strada; cand opreste in dreptul tau deschide usa si pune piciorul pentru a-ti lega siretul; apoi inchizi usa si mergi mai departe

In supermarket pune in buzunarul prietenului fara sa remace, o banda anti-furt. Cand o sa incerce sa iasa din magazin o sa fie declansata alarma.

O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat. Lasati punga unui grup de colegi cu textul: “ma duc la toaleta, tine-mi si mie asta, puteti sa va serviti”.

Leave a Reply