Nu mai ai pofta de sex? Nu te ingrijora!

Nu mai ai pofta de sex? Nu te ingrijora!

Sunt multe femei maritate, mai ales, care simt ca si-au pierdut interesul in sex. Daca ai probleme in a gasi bucurie in sexul cu partenerul tau de lunga durata, nu te ingrijora. Sunt multe moduri prin care sa iti inbunatatesti viata sexuala. Este important ca noi crestem si ne schimbam ca oameni in toate aspectele vietii. La fel si cu sexul.

Scapa de emotiile negative legate de sex. In societatea noastra, sunt multe pareri diferite asupra sexului. Adesea este vazut ca ceva ce trebuie ascuns, de care trebuie sa ne fie rusine. Ai probleme in a te bucura de viata ta amoroasa? Multor femei le este greu sa treaca de la viata single la una in cuplu. Trebuie sa nu mai ai impresia ca sexul trebuie facut cu atitudinea de lipsa de obligatii. E timpul sa te bucuri de un sex in cuplu uimitor!

Sexul single, sexul de cuplu, care e diferenta? Bucuria de a iti accepta sexualitate nu inseamna sa iti ignori inhibitiile. Emotiile negative trebuie sa fie confruntate si sa fie lucrate. Daca vrei sa iti condimentezi viata de cuplu, nu cauta remedii rapide, nu trebuie sa incerci neaparat ceva nou. Repara si apoi treci la alt nivel. Daca esti plictisita de sex nu inseamna ca esti bolnava. Daca vrei ca trupul tau sa se simta bine in timpul sexului, trebuie sa te asiguri ca mintea ta se simte bine. Corpul si mintea sunt interconectate, nu sunt entitati separate.

Daca esti casatorita, este clar ca ai o legatura speciala cu partenerul tau. Este acolo ceva magic care te-a facut sa te casatoresti cu iubitul tau, de la inceput. Inainte sa redescoperi bucuriile sexualitatii amandurora, trebuie sa restabilesti conexiunea aceea magica.

Daca vrei sa te conectezi cu el in dormitor si sa ai parte de cel mai tare sex al vietii tale, trebuie sa te conectezi si in afara dormitorului. Cand esti cu cineva pentru toata viata, cel putin asa va doriti, se creeaza o forma speciala de intimitate pe care oamenii singuri nu o inteleg. Ai ceva unic acolo, care nu sta in calea sexului vostru. Mariajul nu inseamna sfarsitul dorintelor sexuale, poate fi inceputul unui nou orizont.

Leave a Reply