Moda clasica nu se demodeaza!

Moda clasica nu se demodeaza!

„Oldies are goldies” se spune de atata timp, si de obicei se refera la toate lucrurile. De la trenduri, la melodii sau atitudini. In moda insa, trendurile vin si pleaca, dar clasicele sunt elegante si eterne. Ele nu pot scapa de amprenta modei asa usor. Intr-un fel sau altul, ele revin cu un nou look. Acum sa vedem despre ce vorbim noi aici.

Unele dintre aceste piese clasice au fost facute celebre si cunoscute de femeie influente, care si-au pus amprenta in a dezvolta garderoba fashion. Sunt piese clasice care ar trebui sa nu lipseasca din garderoba niciunei fete.

Jaqueline Kennedy Onassis a facut populara rochia aproape mulata pe corp, dreapta, de obicei din matase sau bumbac. Aceasta rochie complimenteaza aproape orice tip de silueta si poate fi purtata cu un sal peste umeri. Aceasta rochie poate fi purtata atat seara la un cocktail, cat si ziua, la birou, schimband doar accesoriile purtate. Culorile inchise sunt bune pentru aceasta rochie, de obicei negru, albastru marin si gri.

Datorita lui Katherine Hepburn. Pantalonii largi au devenit populari. Ea a incurajat femeile sa poarte pantaloni in stil barbatesc. Pentru femeile care au coapse groase si solduri mari, pantalonii drepti sau largi sunt perfecti. Cu o camasa alba deasupra si un cardigan mai relaat peste, outfitul este clasic si de bun gust. Pot fi purtati si cu o bluza din lana si cardigan.

Blazerul corporativ a fost introdus de Candice Bergen. Acest blazer poate fi asortat cu orice din garderoba. Fie cu un tricou alb si blugi sau pentru un alt stil, cu o fusta-creion. Se potriveste la orice.

The little black dress, rochia neagra este un exemplu clasic de finete si de rafinament. De-a lungul anilor, multe schimbari au fost facute la stilul acestei rochii. Datorita versatilitatii sale se poate potrivi la orice tip de accesoriu. Este rochia perfecta pentru seara.

Leave a Reply