Mesaje-Sms-uri-Felicitari-de Craciun -Cele mai frumoase Urari de Sarbatori

Mesaje-Sms-uri-Felicitari-de Craciun -Cele mai frumoase Urari de Sarbatori

De Sfintele Sarbatori iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti felicitare de craciunlipseste si nu stii! Primeste lumina in adancul sufletului tau si lasa bucuria sa iasa la suprafata! La multi ani!

Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.

Colinde si colinduri frumoase, Craciun sfint in pace, cu bucurii si un An Nou incarcat in impliniri frumoase. LA MULTI ANI!

Christmas is a time when you get homesick – even when you’re home.

Pe la colturi unii spun ca exista MOS CRACIUN, ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aduca-n pumni lumina, langa brad si langa foc sa-ti aduca mult noroc.

Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om.

Traieste bucuria, linistea, regasirea… Uita acum de toate, uita si de tine, deschide-ti inima si traieste increzator emotia Sarbatorilor.

Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

In aceasta noapte uita gandurile negre. Ai multe alte nopti in care sa te ocupi de ele. Linisteste-ti sufletul si trimite cate un gand frumos catre fiecare dintre cei dragi si o sa te simti impacat.

Cuvinte cheie, taguri: Mesaje de Craciun, Felicitari de Craciun, Urari de Craciun, Statusuri de Craciun, Massuri de Craciun, Mesaje in engleza de Craciun, Mos Craciun, La Multi Ani

Leave a Reply