Mesaje si statusuri de Craciun

Mesaje si statusuri de Craciun

Mesaje si statusuri de Craciun

Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

Noaptea dintre ani sa fie una unica si sa ti-o amintesti tot anul. Sa te distrezi de minune alaturi de prieteni si familie. Sarbatori minunate!

Zilele Craciunului sa va aduca bucurii in suflet, o masa imbelsugata, cadouri sub brad si persoana draga alaturi. La multi ani, multi bani si si mai multa fericire!

Lumina acestei sarbatori sa va innobileze inimile cu mantuire si cu dragostea venita la Betleem. Un Craciun implinit si fericit!

All I want for Christmas is you!

Cred in Mos Craciun si mai cred in dragostea adevarata pentru ca intotdeauna in seara de Ajun dorintele mele s-au implini. Te am pe tine..

De acest Craciun imi doresc o multime de cadouri, dar nu de la Mos Craciun, ci de la tine…

Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun.

Sarbatori fericite impreuna cu familia si prietenii, in jurul bradului frumos impodobit. Sa primiti cadourile mult visate si sa pasiti in noul an cu speranta si iubire. La multi ani!

Bogatie cata vreti, sanatate pentru toti, iar la anul care vine sa va fie si mai bine!

Sa va fie casa, casa cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin!

Un Craciun imbelsugat petrecut alaturi de familie si persoanele dragi. Un an nou mult mai bun si cu realizari pe toate planurile. La multi ani si la multi bani!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!!!

La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.

Iti urez ca sa ai parte de totul si nimic in acest Craciun! … Sa ia parte de TOT ce e mai bun si NIMIC din ce te poate face sa suferi!

Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

Am ceva afaceri de rezolvat cu Mos Craciun. Tu trebuie sa nu ma deranjezi, pentru ca altfel o sa te spun lu’ Mosu’ si o sa te paleasca!

Un plinset a trezit intreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta. Fie ca cel nascut in iesle sa va umple inimile de bucurie.

La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate!

Miros de brad, parfum de flori, bat la ferestre uratori, sclipesc pe cer stele in mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!

Leave a Reply